16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Επιτέλους, η Google επιτρέπει στα μέλη της οικογένειας να μοιράζονται τις αγορασμένες εφαρμογές τους!

    Μέχρι τώρα, τα μέλη μιας οικογένειας έπρεπε να αγοράσουν ξεχωριστά ο καθένας τις Android εφαρμογές τους, παρόλο που οι χρήστες iOS μπορούν να μοιράζονται στις αγορασμένες εφαρμογές μέσα στην οικογένεια εδώ και καιρό. Όμως αυτό πρόκειται να αλλάξει.

    δσφ

    Η Google ξεκίνησε να στέλνει μηνύματα στους developers ειδοποιώντας τους για μια αλλαγή που πρόκειται να γίνει στο Google Play, η οποία θα επιτρέπει στα -έως έξι- μέλη μιας οικογένειας να μοιράζονται τις αγορασμένες εφαρμογές, χωρίς να χρειάζεται να πληρώσουν παραπάνω.

    Ως μέρος του μηνύματος, η Google ζήτησε από τους developers να επιτρέψουν αυτή την αλλαγή, με όνομα Family Library, στις ήδη αγορασμένες εφαρμογές, τονίζοντας πως αυτό το χαρακτηριστικό δεν μπορεί να αναστραφεί.

    Δεν είναι ακόμα γνωστό πως ακριβώς θα λειτουργήσει αυτή η αλλαγή, καθώς μένει να δούμε πως θα επιβεβαιώσει η Google τα διαφορετικά μέλη της οικογένειας, όμως το καλωσόρισμα της θα είναι μεγάλο από τις οικογένειες με διαφορετικές συσκευές. Ειδικά οι οικογένειες με παιδιά να επωφεληθούν, καθώς θα μειώσουν τα χρήματα που ξοδεύουν για την αγορά παιχνιδιών, και ακόμα πιο σημαντικό τα παιδιά δεν θα μπορούν να κατεβάζουν και να χρεώνονται μεγάλα ποσά χωρίς τη γνώση του γονέα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles