23 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    Επιτέλους! Ξεκαθαρίζει το τοπίο για τους Πειρατές της Καραϊβικής

    Ο παραγωγός των ταινίων οι Πειρατές της Καραϊβικής, Jerry Bruckheimer, ξεκαθάρισε επιτέλους λίγο το τοπίο, αναφέροντας ότι η επόμενη ταινία που θα προστεθεί στη σειρά φαντασίας θα αποτελεί ένα reboot.

    Ο θρυλικός παραγωγός αναφέρθηκε στο μέλλον των επιτυχημένων του franchises Top Gun και Pirates of the Caribbean. “Είναι δύσκολο να πεις. Δεν ξέρεις, όντως δεν ξέρεις,” εξήγησε ο Bruckheimer, όταν ρωτήθηκε ποιο θα επιστρέψει πρώτα στη μεγάλη οθόνη. “Δεν ξέρεις πόσες ταινίες θα κάνει πριν το Top Gun, δεν μπορώ να σου πω. Αλλά θα προχωρήσουμε στο reboot των Πειρατών. Είναι πιο εύκολο γιατί δεν χρειάζεται να περιμένεις για συγκεκριμένους ηθοποιούς”. Δε χρειάζεται και πολύ φαντασία για να καταλάβει κανείς ότι η Disney προφανώς δεν κατάφερε να πείσει τον Johnny Depp να επιστρέψει, παρά τα πρόσφατα δημοσιεύματα.

    Η Disney ακόμα ψάχνει τρόπους να ανανεώσει το επιτυχημένο franchise, με την Ayo Edebiri να έχει κλείσει για να πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία με γυναικείο καστ. Η ηθοποιός αναφέρεται ως η κορυφαία επιλογή του στούντιο προκειμένου να ηγηθεί του καστ ως Anne, μία από τις νεαρές πειρατές που αναζητούν τον κρυμμένο θησαυρό. Η Edebiri είναι γνωστή για το βραβείο Emmy που κέρδισε για την ερμηνεία της ως Sydney Adamu στη σειρά The Bear του Hulu/FX. Επίσης, είναι αναγνωρισμένη voice actress με ρόλους στα Big Mouth, Clone High, Spider-Man: Across the Spider-Verse και Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem.

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles