21 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Επιτέλους! Κυκλοφόρησε το επίσημο trailer του Matrix 4

    Αν είσαι fan της τριλογίας Matrix, αναμένεις σίγουρα με αγωνία την επίσκεψή σου στο σινεμά στις 22 Δεκεμβρίου. Επειδή όμως ο Δεκέμβριος αργεί ακόμα, ήρθε η ώρα να ενθουσιαστείς με το επίσημο trailer του Matrix Resurrections που μόλις βγήκε στον αέρα!

    Το πρώτο trailer του Matrix 4 ανταμείβει το κοινό

    Επιτέλους! Ήρθε η στιγμή να δούμε το επίσημο trailer του Matrix 4. Λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία του teaser, μπορείς να ρίξεις μια ξεκάθαρη ματιά στην ταινία που αναμένεται να σπάσει τα ταμεία. Στο trailer του Matrix 4, σε σενάριο και σκηνοθεσία της Lana Wachowski, βλέπουμε τον Keanu Reeves (Neo) να αναρωτιέται αν είναι τρελός. Ο Neil Patrick Harris του απαντά ότι δεν πρέπει να χρησιμοποιεί αυτή τη λέξη.

    Στη συνέχεια, η Trinity δε θυμάται καν ποιος είναι ο Neο. Mπλε χάπια πετιούνται και ακολουθεί μια παραμορφωμένη αντανάκλαση του Neο, που τον δείχνει γερασμένο. Μια νεότερη εκδοχή του Morpheus του δίνει ένα κόκκινο χάπι και του λέει “Ώρα να πετάξεις.” Σκηνές γεμάτες ένταση και ειδικά εφέ εξασφαλίζουν ότι η ταινία δε θα απογοητεύσει τους Fans. Δεν περιμέναμε βέβαια κάτι λιγότερο!

    Δες στη συνέχεια το πολυαναμενόμενο trailer:

     

    Διαβάστε επίσης: 

    Στο “αέρα” το teaser του Matrix 4. Αύριο το επίσημο trailer (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles