20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Επιτέλους! Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του Avatar 2

    Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από τη Disney για το πολυαναμενόμενο sequel Avatar: The Way of Water, που ανοίγει μετά από 13 ολόκληρα χρόνια ένα νέο κεφάλαιο με την υπογραφή του James Cameron. Η εμβληματική συνέχεια θα προβληθεί στις αίθουσες στις 16 Δεκεμβρίου και, σύμφωνα με τη σύνοψη που έχει δώσει η Disney, η δράση τοποθετείται μια δεκαετία μετά τα γεγονότα του πρώτου film.

    Το sequel θα διηγηθεί την ιστορία της οικογένειας Sally (Jake, Neytiri και τα παιδιά τους), τα προβλήματα που τους ακολουθούν, τις προσπάθειες που καταβάλουν για να παραμείνουν ασφαλείς, τις μάχες που πρέπει να δώσουν για να παραμείνουν ζωντανοί και τις τραγωδίες που βρίσκουν μπροστά τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι το “The Way of Water” δεν είναι το μόνο Avatar που θα δούμε. Τα Avatars 3, 4 και 5 βρίσκονται ήδη υπό ανάπτυξη και θα κυκλοφορήσουν με διαφορά δύο περίπου ετών το ένα από το άλλο.

    Δείτε στη συνέχεια το teaser trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Δυνατό “άνοιγμα” στο box office για το Doctor Strange (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles