23.4 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Επιτέλους! Τα Windows Phone 8 θα υποστηρίζουν οθόνες 1080p

    Η Microsoft έχει στα σχέδιά της την υποστήριξη ανάλυσης 1080p στις Windows Phone 8 συσκευές της μέσα στο έτος, όπως διαβάζουμε, χωρίς, βέβαια, να γνωρίζουμε, προς το παρόν, λεπτομέρειες για συγκεκριμένα μοντέλα.

    windows phone 8

    Έως τώρα, τα Windows Phone 8 υποστηρίζουν αναλύσεις WVGA, WXGA και 720p, κάτι που τα φέρνει σε ελαφρώς μειονεκτική θέση σε σύγκριση με τα Android 1080p μοντέλα που αρχίζουν να διατίθενται στην αγορά. Αυτό όμως φαίνεται ότι θα αλλάξει σύντομα, με μοντέλα διάστασης άνω των 5 ιντσών και Full HD ανάλυσης να υποστηρίζονται από το λειτουργικό.

    Το update που θα περιλαμβάνει την υποστήριξη οθονών με ανάλυση 1080p δε θα είναι μέρος της πολυαναμενόμενης ενημέρωσης Windows Blue που αναμένεται στις αρχές του 2014, αλλά θα διατεθεί νωρίτερα ως μέρος του GDR3 update λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Αυτό το update θα προσφέρει και υποστήριξη για ταχύτερους επεξεργαστές της Qualcomm, επιτρέποντας στους κατασκευαστές να κυκλοφορήσουν ένα ευρύτερο φάσμα συσκευών με το λειτουργικό της Microsoft και να το κάνουν περισσότερο ανταγωνιστικό στην αγορά.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles