18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Επιτέλους! Το «The Lord of the Rings: Gollum» απέκτησε ημερομηνία κυκλοφορίας

    Η κυκλοφορία του The Lord of the Rings: Gollum έχει γίνει, χωρίς υπερβολές, σίριαλ. Επιτέλους όμως η Daedalic αποκάλυψε την πολυπόθητη ημερομηνία λανσαρίσματος! Οι fans του Tolkein θα έχουν την ευκαιρία να περιπλανηθούν γι’ ακόμα μια φορά στον μαγικό κόσμο του Άρχοντα στις 25 Μαΐου 2023. Το πολυαναμενόμενο video game θα γίνει διαθέσιμο σε PC, PS4, PS5, Xbox One και Xbox Series X/S. Μια έκδοση για Switch θα ακολουθήσει αργότερα μέσα στο χρόνο, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

    Οι gamers θα τοποθετηθούν χρονικά στα πρώτα κεφάλαια του The Fellowship of the Ring. Το Gollum βρίσκεται σε αναζήτηση του δαχτυλιδιού και είναι αναγκασμένο να κρύβεται και να κάνει τα πάντα για να επιβιώσει. Μεγάλη βαρύτητα για το παιχνίδι έχει η διπλή προσωπικότητα του χαρακτήρα, καθώς είναι πρακτικά στο χέρι των παικτών αν θα του δώσουν σκοτεινά στοιχεία ή θα προτιμήσουν την πιο ευγενική εκδοχή του Smeagol. Όπως γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, γνώριμα πρόσωπα θα παίξουν ρόλο στο παιχνίδι και ο κόσμος είναι αρκετά επηρεασμένος από τις αγαπημένες ταινίες του Peter Jackson.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι το παιχνίδι ανακοινώθηκε για πρώτη φορά το 2019 και η Dedalic χρειάστηκε να αναβάλει την κυκλοφορία του αρκετές φορές. Ίσως όμως αυτή η καθυστέρηση να αποβεί τελικά προς όφελος του τίτλου, καθώς το τελευταίο διάστημα παρατηρείται έντονο ενδιαφέρον για το franchise και η σειρά του Amazon The Rings of Power έχει αποκτήσει φανατικό κοινό.

    Διαβάστε επίσης:

    Η Meta VR games μετονομάζεται σε Oculus Publishing… Έχει στα σκαριά 150 VR τίτλους! (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles