18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Επίθεση με αυγά στο Apple store στο Πεκίνο

    Επίθεση με αυγά δέχτηκε το κατάστημα της Apple στη συνοικία Sanlitun στο Πεκίνο, όταν ανακοίνωσε στα περίπου 1000 άτομα που περίμεναν απ’ έξω πως δεν θα διέθετε το iPhone 4S.

    Οι άνθρωποι που περίμεναν στην ουρά τουλάχιστον 2 24ωρα, σε θερμοκρασία κάτω του μηδενός, ξέσπασαν σε φωνές, πέταξαν αυγά και συνεπλάκησαν με την ασφάλεια του καταστήματος και την Αστυνομία.

    Τα προϊόντα της Apple είναι πολύ δημοφιλή στην Κίνα, αλλά ένας ακόμα λόγος που ξέσπασαν οι αγανακτισμένοι που περίμεναν τόσες ώρες έξω στο κρύο είναι γιατί τους είχαν προσλάβει να περιμένουν στην ουρά, ώστε να πάρουν iPhone 4S και αυτά να μεταπωληθούν.

    Με το δεδομένο ότι κάθε πελάτης μπορεί να πάρει μέχρι δύο συσκευές, οι “μαυραγορίτες” της περιοχής, πλήρωσαν εκατοντάδες άτομα να περιμένουν στην ουρά, ώστε μετά να μεταπωλούν τις συσκευές έξω από το κατάστημα σε πελάτες που δεν ήθελαν να ταλαιπωρηθούν.

    Το iPhone 4S ξεπούλησε στην Κίνα, αμέσως με την κυκλοφορία του και παραμένει διαθέσιμο online, αλλά και στους τοπικούς authorised resellers. Ο λόγος που η Apple δεν θέλησε να διαθέσει τη συσκευή στο κεντρικό κατάστημα της χώρας στο Πεκίνο, είναι γιατί δεν θα μπορούσε να διασφαλίσει την σωματική ακεραιότητα και την ποιότητα των υπηρεσιών στο κατάστημα, λόγω του μεγάλου πλήθους που περίμενε απ’ έξω.

    Πηγή: Reuters

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles