20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Επιβεβαιώνεται: το νέο iPhone θα έχει μικρότερο connector (φωτο & vid)

    Ο «Charming» John Biggs από το Tech Crunch δικαιώνεται, εφόσον εδώ και αρκετούς μήνες υποστηρίζει ότι η Apple αλλάζει το connector και θα υιοθετήσει ένα μικρότερο για το νέο iPhone, ένα connector με 19 ακίδες, αντί για τις 30 που χρησιμοποιεί μέχρι τώρα.

    Η επιβεβαίωση αυτής της κίνησης, σίγουρα αναστατώνει όλη τη βιομηχανία αξεσουάρ για iPhone, αλλά, έτσι είναι. Κάποιες φορές, τα πράγματα αλλάζουν. Το Βρετανικό site mobilefun.co.uk, από την περασμένη Τρίτη υποστηρίζει ότι οι διαστάσεις του νέου iPhone, θα είναι 123.83 χιλιοστά ύψος, 58.47 χιλιοστά πλάτος και 7.6 χιλιοστά πάχος, με την οθόνη να βρίσκεται στο όριο λίγο πριν τις 4 ίντσες. Το σκίτσο που βλέπετε παρακάτω και χρησιμοποιείται για την παραγωγή θηκών για το νέο iPhone που αναμένεται να ανακοινωθεί στα τέλη Σεπτεμβρίου, επιβεβαιώνει το μικρότερο μέγεθος του connector, όπως και το γεγονός ότι η υποδοχή για τα ακουστικά, θα μεταφερθεί στην κάτω μεριά της συσκευής.

    Είναι μόνο αυτά; Όχι. Απ’ ότι δείχνει το βίντεο που θα δείτε παρακάτω, το οποίο παρουσιάζει το μεταλλικό μέρος του νέου iPhone (τουλάχιστον, αυτό ισχυρίζονται οι iPhone lovers του eTradeSupply), πέρα από το μικρότερο connector, μικρότερο είναι και το slot της SIM κάρτας της συσκευής. Έτσι, δεν αποκλείεται, εκτός από νέο connector, όσοι αγοράσουν το νέο iPhone, να χρειαστεί να προμηθευτούν και μία nanoSIM, όπως αυτή εγκρίθηκε πολύ πρόσφατα.

    Απολαύστε και μετρήστε τις μέρες μέχρι τα μέσα Σεπτεμβρίου… είναι περίπου…. 80.

    Πηγή: Michael Arrington, the uncrunched unpaid blogger

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles