13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Επιβεβαιώνονται οι μικροσυναλλαγές στο World of Warcraft!

    Θυμάσαι που σου λέγαμε πως εμφανίστηκαν μικροσυναλλαγές στο Word of Warcraft. E λοιπόν η Blizzard επιβεβαίωσε πως πράγματι «το ψάχνει» για να ανοίξει ένα in-game κατάστημα στο WoW.

    wow-ingame-store (1)

    O διευθυντής κοινότητας της Blizzard, Μάικα Γούιπλ, μιλώντας στα φόρα του Battle.net, αρχικά ευχαρίστησε την κοινότητα για το feedback και στη συνέχεια εξήγησε τους λόγους που ώθησαν τους δημιουργούς στην εισαγωγή ενός in-game καταστήματος στο παιχνίδι.

    Αρχικά, εξήγησε, πως για τους παίχτες που ενδιαφέρονται ήδη για αντικείμενα που παρέχει η εταιρεία, όπως pets και mounts, τα πλεονεκτήματα ενός καταστήματος είναι εμφανή, μιας και δε θα χρειάζεται να βγαίνουν εκτός παιχνιδιού για να προβούν σε αγορά. Στη συνέχεια, ανέφερε πως το νέο in-game μαγαζάκι, θα δοκιμαστεί, για αρχή στην Ασία, με μερικά νέα είδη αντικειμένων, όπως είναι buffs για περισσότερο XP, καθώς και εναλλακτικούς τρόπους απόκτησης Lesser Charms of Good Fortune.

    Τάδε έφη ο κύριος Μάικα και, αν και είναι πολύ νωρίς, θα μπορείς να δεις και με τα μάτια σου το in-game store όταν μπει για τα καλά στον PTR.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles