21.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Επιβεβαιώνεται το smartwatch Samsung Galaxy Gear και το Galaxy Note III από υψηλόβαθμο στέλεχος των Κορεατών

    Η Lee-Young-hee, executive vice precident της Samsung Mobile, επιβεβαιώνει την ανακοίνωση του “έξυπνου” ρολογιού, Galaxy Gear, κατά τη διάρκεια του “Unpacked” event πριν την έναρξη της IFA 2013, καθώς φυσικά και του Galaxy Note III.

    note-3-8

    Το υψηλόβαθμο στέλεχος της Samsung σημειώνει στην Korea Times ότι το smart watch των Κορεατών θα βασίζεται στο Android και θα διαθέτει οθόνη που δε θα είναι εύκαμπτη. Η ίδια δηλώνει πεπεισμένη ότι το Galaxy Gear θα δώσει σημαντική “ώθηση στη βιομηχανία της κινητής”, υπονοώντας ότι με την ανακοίνωσή του η Samsung θέλει να δει τις προοπτικές που μπορεί να έχει μία τέτοια κυκλοφορία στην αγορά.

    Στην ίδια συνέντευξη, η Lee επιβεβαιώνει την ανακοίνωση του νέου Galaxy Note III στις 4 Σεπτεμβρίου, ενώ διαψεύδει τις φήμες που θέλουν τη Samsung να ενδιαφέρεται για την εξαγορά της Blackberry.

    Ειδικότερα, όσον αφορά το Galaxy Note III έχουν διαρρεύσει και κάποιες φωτό από εξαρτήματα της πρόσοψής του και όχι μόνο, μία από τις οποίες συνοδεύει το θέμα μας, περισσότερες ωστόσο μπορείτε να βρείτε στην πηγή των διαρροών εδώ.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles