23 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024
More

    ΕΠΟΣ! Ο Robert Downey Jr. «ψήνεται» να επιστρέψει στο ρόλο του Iron Man!

    Το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel κακά στις πρώτες 3 phases του σίγουρα στηρίχθηκε στις πλάτες του Iron Man (μαζί με Captain America και Thor). Αναμφίβολα, το τέλος του End Game ήταν μια μαχαιριά στην καρδιά για τους fans, ενώ παράλληλα σήμανε και το τέλος μιας εποχής, καθώς δύο εκ των πιο βασικών πρωταγωνιστών των ταινιών της Marvel «κρέμασαν» τη φανέλα τους. Ένας εξ’ αυτών ήταν και ο εξαιρετικός Robert Downey Jr. (o έτερος ήταν ο Chris Evans), όπου όπως και να το κάνουμε o ρόλος του Tony Stark του είχε ταιριάξει γάντι και δεν μπορούμε καν να φανταστούμε άλλον ηθοποιό να ενσαρκώνει τον δημοφιλή πολυεκατομμυριούχο, playboy και επιστήμονα.

    Εάν ανήκεις στους φανατικούς φίλους της Marvel σίγουρα σου έχει λείψει ο πρόσφατα βραβευμένος με Oscar Β’ Ανδρικού Ρόλου (για την ταινία Oppenheimer) Robert Downey Jr. και τα ευχάριστα νέα είναι ότι ο δημοφιλούς ηθοποιός δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο ρόλο του Iron Man! Σε μια πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό Esquire σε σχετική ερώτηση, ο αγαπημένος ηθοποιός τόνισε ότι ο ρόλος του Iron Man αποτελεί μέρος του DNA και της ψυχοσύνθεσης του, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι ο ρόλος τον «επέλεξε» και όχι το αντίθετο, λέγοντας ότι με μεγάλη του χαρά θα επέστρεφε σε αυτόν. Μάλιστα, εάν υπάρξει προσπάθεια να τον πείσει ο Kevin Feige για να υποδυθεί ξανά τον Iron Man… μάλλον πρόκειται για ένα “χαμένο στοίχημα”, καθώς ο ιθύνων νους των Avengers γνωρίζει πάντοτε τον τρόπο για να κερδίζει και να παίρνει αυτό που θέλει!

    Πολλοί είναι οι fans που ποντάρουν ότι το Iron Man θα επιστρέψει στο Avengers: Secret Wars (είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει μέσα στο 2027), μία ταινία η οποία αναμένεται να συνενώσει διάφορους ήρωες από διαφορετικά universes. Εάν συμβεί αυτό όπως αντιλαμβάνεστε θα είναι το κινηματογραφικό γεγονός της… δεκαετίας! Disney και Marvel please make it happen (μπας και σωθεί και το MCU που καταγράφει διαρκώς αρνητικά ρεκόρ και περιμένει τον Deadpool να το σώσει).

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles