18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Έπος! Στο Holiday Special του Guardians of the Galaxy το πολυτιμότερο δώρο είναι ο… Kevin Bacon (trailer)!

    Μπορεί ο καιρός να μην μας το θυμίζει ιδιαίτερα, όμως τα Χριστούγεννα δεν είναι και πολύ μακρινά και ήδη σιγά σιγά έχουμε αρχίσει να μπαίνουμε σε Xmas mood, αποκτώντας τα απαραίτητα γιορτινά vibes. To Disney+ θέλει από τώρα να μας βάλει στο γιορτινό κλίμα, για αυτό και κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του Holiday Special των Guardians of the Galaxy, μιας καθαρόαιμης χριστουγεννιάτικης περιπέτειας που όπως αντιλαμβάνεστε θα προσφέρει απεριόριστη πλάκα!

    Το Holiday Special ανακοινώθηκε το 2020 και ο σκηνοθέτης James Gunn με το θεοπάλαβο στυλ του πρόκειται να βάλει την υπογραφή του, στην «ανεπίσημη» επιστροφή των Guardians. Σύμφωνα με το story, ο Peter Quill aka Star-Lord δεν μπορεί με τίποτα να ξεπεράσει την απώλεια της Gamora από τη ζωή του, για αυτό και με αφορμή τα επερχόμενα Χριστούγεννα οι υπόλοιποι Guardians αναλαμβάνουν δράση για να του απαλύνουν τον πόνο, κάνοντας του το πιο πολύτιμο δώρο… ever, ένα δώρο που θα του χαρίσει ξανά πίσω το χαμόγελο! Η ιδέα που προσπαθεί να υλοποιήσει ο Drax και η Mantis; Μα, να του φέρουν σε “συσκευασία δώρου” τον αγαπημένο του ήρωα, που δεν είναι άλλος από τον… Kevin Bacon!

    Το Guardians of the Galaxy Holiday Special είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 25 Νοεμβρίου στο Disney+ και είναι βέβαιο ότι θα χαρίσει πολλές ανάλαφρες στιγμές στους fans της marvel και των Guardians! Δείτε το trailer που μόλις κυκλοφόρησε παρακάτω…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles