21.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Epson Connect: Επέκταση κινητών και cloud υπηρεσιών εκτύπωσης

    Η Epson επεκτείνει τις υπηρεσίες εκτύπωσης για κινητές συσκευές, όπως smartphones και tablets.

    Οι νέες ενισχυμένες υπηρεσίες θα περιλαμβάνουν τις αυθεντικές λύσεις Epson γνωστές και με το όνομα Epson Connect, αλλά θα προσφέρουν μεγαλύτερη ελευθερία στους χρήστες με δυνατότητα εκτύπωσης εγγράφων και φωτογραφιών απευθείας σε εκτυπωτές Epson μέσω κινητών συσκευών.

    Τα τελευταία χρόνια, ένας συνεχώς αυξανόμενος αριθμός ανθρώπων χρησιμοποιεί smartphones και tablets για να στείλει e-mail, να περιηγηθεί στο Διαδίκτυο και να δημιουργήσει παρουσιάσεις και αρχεία. Ωστόσο, ήταν δύσκολο να εκτυπώσουν ενώ βρίσκονταν σε εξωτερικούς χώρους, γιατί οι κινητές συσκευές τους δεν ήταν εξοπλισμένες με driver εκτυπωτή. Η εκτεταμένη χρήση αυτών των συσκευών έχει προκαλέσει επίσης αύξηση της ζήτησης για εκτυπώσεις ενώ ο χρήστης βρίσκεται εν κινήσει.

    Η Epson ανταποκρινόμενη σε αυτές τις ανάγκες, δημιούργησε αυθεντικές υπηρεσίες mobile με το όνομα Epson Connect, που περιλαμβάνουν τις λύσεις Email Print και Epson iPrint.

    – Η υπηρεσία Email Print επιτρέπει στους καταναλωτές να εκτυπώνουν e-mails και συνημμένα αρχεία μόνο με την αποστολή ενός e-mail από το smartphone ή άλλη κινητή συσκευή σε ένα εκτυπωτή Epson με ενσωματωμένη τη συγκεκριμένη υπηρεσία. Με αυτή την υπηρεσία, οι χρήστες που βρίσκονται εν κινήσει μπορούν να ελέγχουν τα e-mail τους και να εκτυπώνουν τα αρχεία που επιθυμούν στον εκτυπωτή Epson στο σπίτι, το γραφείο ή άλλη τοποθεσία.

    – Το Epson iPrint αποτελεί εφαρμογή εκτύπωσης για τις πιο σύγχρονες συσκευές με λειτουργικό iOS και Android. Με την εφαρμογή Epson iPrint και σύνδεση με εκτυπωτή που διαθέτει Wi-Fi, οι πελάτες μπορούν να εκτυπώνουν ευρεία γκάμα περιεχομένων, συμπεριλαμβανομένων φωτογραφιών, αρχείων, κουπονιών και ιστοσελίδων.

    Η Epson έχει δεσμευθεί να υποστηρίζει κινητές λύσεις άλλων εταιρειών. Με τη στήριξη αυτών των λύσεων, διευκολύνει τους χρήστες που βρίσκονται συνέχεια εν κινήσει ώστε να μπορούν να εκτυπώσουν από οπουδήποτε.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles