18.5 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Epson “Expression Premium” XP-610. Οικονομική inkjet πρόταση για το μαθητή ή το φοιτητή

    Η επιτυχημένη σειρά οικιακών εκτυπωτών inkjet μικρού μεγέθους Expression Premium της Epson προσφέρει νέες δυνατότητες που κάνουν την οικιακή εκτύπωση από κάθε μαθητή ή φοιτητή πιο ευέλικτη και εύκολη από ποτέ. Ο XP-610 είναι μια συσκευή Wi-Fi «όλα σε ένα» για εξαιρετικές, γυαλιστερές φωτογραφίες και ευκρινή, καθαρά έγγραφα κειμένου σε υψηλότερες ταχύτητες.

    expression-premium-xp-610

    Η νέα εφαρμογή Epson Creative Print παρέχει στους χρήστες περισσότερες δυνατότητες να εκφράζονται δημιουργώντας ευχετήριες κάρτες και προσαρμοσμένα στις προτιμήσεις τους επιστολόχαρτα, εκτυπώνοντας φωτογραφίες από το Facebook και πολλά ακόμα, ενώ είναι επίσης συμβατή με το Google Cloud Print.

    Όπως και όλοι οι εκτυπωτές της σειράς Expression Premium, ο XP-610 διαθέτει το Epson Connect, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να εκτυπώνουν γρήγορα και εύκολα έγγραφα και φωτογραφίες μέσω Wi-Fi από smartphone και tablet. Επιπλέον, διαθέτει δυνατότητα Wi-Fi Direct, χάρη στην οποία οι χρήστες μπορούν να εκτυπώνουν από ασύρματες συσκευές χωρίς να χρειάζεται να συνδεθούν σε ασύρματο router.

    Ο XP-610 είναι εύχρηστος καθώς διαθέτει δύο δίσκους χαρτιού με φόρτωση από την πρόσοψη, που κάνουν εύκολη την εναλλαγή της εκτύπωσης μεταξύ μεγέθους φωτογραφίας και μεγέθους A4. Οι χρήστες μπορούν επίσης να εκτυπώνουν απευθείας σε CD και DVD και να εξοικονομούν χαρτί με την εκτύπωση διπλής όψης.

    Με τον XP-610, οι χρήστες μπορούν ακόμα να εκτυπώνουν από οπουδήποτε στον κόσμο στέλνοντας μέσω email έγγραφα και φωτογραφίες απευθείας στον εκτυπωτή , ενώ με τη λειτουργία σάρωσης στο cloud μπορούν να σαρώνουν και να αποθηκεύουν έγγραφα απευθείας σε υπηρεσίες cloud.

    Ο XP-610 αξιοποιεί αποδοτικά τη μελάνη Claria Premium της Epson, η οποία συνδυάζει μαύρη μελάνη τύπου pigment με κυανές, πορφυρές, κίτρινες και μαύρες μελάνες που βασίζονται σε υγρό χρώμα. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες και οι λάτρεις της φωτογραφίας μπορούν να δημιουργούν όχι μόνο ανθεκτικά έγγραφα κειμένου αλλά και γυαλιστερές φωτογραφίες με ευκρινείς λεπτομέρειες, βαθύ μαύρο και πλούσια, ζωηρά χρώματα: ο τέλειος συνδυασμός για το σύγχρονο σπίτι.

    Χάρη στη χαρακτηριστική συσκευασία με την εικόνα της πολικής αρκούδας, οι χρήστες θα μπορούν να εντοπίζουν αμέσως τις κατάλληλες φύσιγγες μελάνης για τον XP-610. Όλες οι φύσιγγες είναι διαθέσιμες σε βασικό και XL μέγεθος, με αποδόσεις σελίδων που αναγράφονται σαφώς στο μπροστινό μέρος κάθε συσκευασίας, διευκολύνοντας τους χρήστες να αποφασίσουν ποιο μέγεθος φύσιγγας ταιριάζει καλύτερα στις δικές τους ανάγκες εκτύπωσης.

    Η ευκολία χρήσης είναι εγγυημένη χάρη σε μια οθόνη αφής έξυπνης πλοήγησης 6,4 εκ. Το φιλικό στο χρήστη διαδραστικό μενού επιτρέπει την εκτύπωση φωτογραφιών χωρίς υπολογιστή από κάρτες μνήμης και συσκευές με δυνατότητα PictBridge.

    Ο XP-610 είναι διαθέσιμος στην προτεινόμενη τιμή των 129€.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles