16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Epson SC-P400. Φωτογραφική εκτύπωση υψηλής ποιότητας στο σπίτι ή στο στούντιο

    Ο πιο πρόσφατος φωτογραφικός εκτυπωτής A3+ της Epson συνδυάζει ελαφριά, κομψή και μικρών διαστάσεων σχεδίαση με πολλά χαρακτηριστικά για τη δημιουργία εκτυπώσεων επαγγελματικής ποιότητας σε μια σειρά μέσων. Συνδυάζοντας μελάνια pigment και προηγμένες δυνατότητες διασύνδεσης σε προσιτή τιμή, ο εκτυπωτής SC-P400 είναι ιδανικός για ερασιτέχνες φωτογράφους καθώς και για τους λάτρεις της φωτογραφίας.

    epson

    Οι ερασιτέχνες φωτογράφοι και οι λάτρεις της φωτογραφίας μπορούν πλέον να δημιουργούν εντυπωσιακές εκτυπώσεις επαγγελματικής ποιότητας με τον SC-P400. Η χρήση ενός σετ μελανιών επτά χρωμάτων UltraChrome HiGloss 2 με γυαλιστερή βελτιστοποίηση σημαίνει ότι οι φωτογραφίες θα έχουν ζωντανά χρώματα και ομοιόμορφο, γυαλιστερό φινίρισμα. Τα μελάνια μεταφέρονται στη σελίδα μέσω μιας κεφαλής εκτύπωσης που δημιουργεί τα μικρότερα σταγονίδια μελανιών όλων των φωτογραφικών εκτυπωτών A3+ που υπάρχουν στην αγορά, διασφαλίζοντας απίστευτα ακριβείς εκτυπώσεις.

    Η δημιουργία εκτυπώσεων επαγγελματικής ποιότητας σε μεγέθη έως A3+ είναι εύκολη και χάρη σε μια μεγάλη σειρά υποστηριζόμενων μέσων, είναι δυνατή η εμφάνιση εντυπωσιακών φωτογραφιών με διάφορους τρόπους. Για τους χρήστες που επιθυμούν εκτυπώσεις με εμφάνιση εφάμιλλη των μουσείων, ο SC-P400 περιλαμβάνει διαδρομή χαρτιού Fine art, η οποία είναι εξαιρετικά εύχρηστη, καθώς διαθέτει δίσκο οπίσθιας φόρτωσης. Η εκτύπωση σε συνεχές ρολό είναι βελτιστοποιημένη με δύο στηρίγματα ρολού χαρτιού που επιτρέπουν την εκτύπωση ακριβείας σε μέσα πυρήνα δύο ιντσών. Σε περίπτωση που ο χρήστης επιθυμεί φωτογραφίες με μεγαλύτερο πάχος, υποστηρίζονται επίσης άκαμπτα μέσα έως 1,3 mm, ενώ είναι επίσης δυνατή η εκτύπωση σε CD και DVD.

    Πιο ευέλικτο από ποτέ, το νέο μοντέλο διατίθεται με μια σειρά προηγμένων χαρακτηριστικών διασύνδεσης, συμπεριλαμβανομένης της εκτύπωσης Wi-Fi. Είτε χρησιμοποιείτε smartphone είτε tablet, κατεβάζοντας απλώς την εφαρμογή iPrint στη συσκευή σας, μπορείτε να εκτυπώσετε ασύρματα φωτογραφίες, γρήγορα και εύκολα. Ο εκτυπωτής μπορεί ακόμη να συνδεθεί σε τοπικό δίκτυο, σε ένα φωτογραφικό εργαστήριο ή γραφείο χάρη στην ενσωματωμένη του δυνατότητα Ethernet.

    Επιπλέον, είναι ο μικρότερος και ελαφρύτερος φωτογραφικός εκτυπωτής A3+ με μελάνια pigment που διατίθεται στην αγορά, γεγονός που σημαίνει ότι οι χρήστες μπορούν να εξοικονομούν πολύτιμο χώρο στο γραφείο ή στον πάγκο τους. Η κομψή και επαγγελματική του σχεδίαση, τον καθιστά επίσης ιδανικό για όλα τα σύγχρονα σπίτια, στούντιο ή γραφεία.

    Ο SC-P400 θα είναι διαθέσιμος για αγορά από την 1η Νοεμβρίου 2015.

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles