14.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Equalizer 3: Ξανά μαζί σε ταινία ο Denzel Washington και η Dakota Fanning

    Έχουν περάσει περίπου 20 χρόνια από τότε που είδαμε στους κινηματογράφους το θρίλερ δράσης Man On Fire. Η ταινία καθιέρωσε τη Dakota Fanning, η οποία είναι έτοιμη να συνεργαστεί για ακόμα μια φορά με το βραβευμένο με Όσκαρ συμπρωταγωνιστή της Denzel Washington.

    Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει Deadline, η Fanning θα παίξει μαζί με τον Washington στο φιλμ του Antoine Fuqua «The Equalizer 3» για λογαριασμό της Sony Pictures.

    Το σενάριο της ταινίας υπογράφει ο Richard Wenk και παραγωγοί είναι οι Todd Black, Jason Blumenthal, Steve Tisch και ο ίδιος ο Washington. Μέχρι στιγμής, η πλοκή έχει κρατηθεί μυστική. Πρόκειται για το 3ο φιλμ της σειράς «The Equalizer» με σκηνοθέτη το Fuqua και πρωταγωνιστή τον Washington. Η πρώτη ταινία κατάφερε να φέρει στα ταμεία περισσότερα από 194 εκατ. δολάρια παγκοσμίως και το sequel 190 εκατ. δολάρια παγκοσμίως. Το 3ο κεφάλαιο αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους την 1η Σεπτεμβρίου 2023.

    Παρά το γεγονός ότι το While Man On Fire άνοιξε έναν καινούριο δρόμο για τον Washington, ταυτίζοντάς τον με το πρότυπο του σκληρού, η ταινία έγινε επίσης γνωστή για τις ιδιαίτερες σκηνές μεταξύ του γνωστού ηθοποιού και της Fanning. Η Sony και ο Fuqua βλέπουν το «The Equalizer 3» σαν την ιδανική ευκαιρία για την επανένωση των 2 ταλέντων.

    Διαβάστε επίσης:

    Οι ταινίες της εβδομάδας: Στις αίθουσες “Το Τέλειο Αφεντικό” με το Χαβιέρ Μπαρδέμ

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles