17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Έρχεται 200MP smartphone camera από τη Samsung

    Ο 108MP αισθητήρας της Samsung που “φορούν” πολλές συσκευές της αγοράς ήδη, είναι ο μεγαλύτερος του είδους του και η εταιρεία σκοπεύει να συνεχίσει να πρωτοπορεί στον τομέα αυτό.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, η Samsung ετοιμάζει για το 2021 μια μεγάλη ποικιλία νέων ISOCELL αισθητήρων, ο μεγαλύτερος εκ των οποίων θα έχει ανάλυση 200MP! Περυσινή αναφορά έκανε λόγο για 250MP αισθητήρα μεγέθους 1 ίντσας από τη Samsung, δηλαδή αρκετά μεγαλύτερο από τον υπάρχοντα 1/33″ 108MP αισθητήρα. Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά… έτσι, πιθανότατα θα δούμε έναν αισθητήρα 200+ MP από τους Κορεάτες σύντομα.

    Φυσικά, η ανάλυση δεν είναι το παν. Ο φακός που συνδυάζεται με τον αισθητήρα αλλά και το software της κάμερας, όπως και ο επεξεργαστής εικόνας του εκάστοτε smartphone παίζουν τεράστιο ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα. Ο προαναφερθείς 108MP αισθητήρας βρίσκεται σε αρκετά premium mid-rangers του 2020, αλλά δεν εξασφαλίζει κορυφαίες λήψεις σε κάθε περίπτωση, όπως έχει φανεί.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles