12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Έρχεται κορεατική διασκευή του La Casa de Papel με πρωταγωνιστή τον Park Hae-soo από το Squid Game

    Οι σειρές La Casa de Papel και Squid Game αποτέλεσαν 2 από τις πιο δημοφιλές παραγωγές του Netflix και απέκτησαν από την πρώτη στιγμή που βγήκαν στον “αέρα” εκατομμύρια φανατικούς τηλεθεατές. Τα τελευταία επεισόδια της δημοφιλούς ισπανικής σειράς “ανέβηκαν” σήμερα στην πλατφόρμα, ενώ έρχεται προσεχώς 2ος κύκλος για το κορεάτικο δράμα που άφησε άφωνο το κοινό με τα βίαια παιχνίδια του.

    Το Netflix όμως, όπως ανακοίνωσε, ετοιμάζει το απόλυτο “πάντρεμα”, αφού στο άμεσο μέλλον θα δούμε τον πρωταγωνιστή Park Hae-soo του Squid Game να πρωταγωνιστήσει στην κορεάτικη μεταφορά του La Casa de Papel. Ο ηθοποιός της δημοφιλούς κορεάτικης σειράς εμφανίστηκε σε βίντεο, το οποίο αποκαλύπτει ότι θα υποδυθεί τον «Berlin».

    Δείτε στη συνέχεια το video:

    Διαβάστε επίσης: HBO: Ξόδεψε πάνω από 30 εκατ. δολάρια σε spinoff του Game of Thrones που “ναυάγησε” (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles