21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Έρχεται νέο, ανθεκτικό smartphone από Motorola-Bullitt Group!

    Το Bullitt Group, σίγουρα το ξέρετε, ακόμα κι αν δεν σας… θυμίζει κάτι. Είναι το group στο οποίο ανήκουν οι CAT phones και τα Kodak και Land Rover smartphone brands, που σας έχουμε παρουσιάσει στο παρελθόν. Κυρίως χάρη στην CAT, όμως, η Bullitt είναι σχεδόν συνώνυμη των ανθεκτικών smartphones που αντέχουν και στις πιο αντίξοες συνθήκες.

    Φαίνεται πως η Motorola θέλει να δημιουργήσει το δικό της υπερ-ανθεκτικό (rugged) smartphone και έτσι στράφηκε στη Bullitt. Η στρατηγική συνεργασία θα επιτρέψει στη Bullitt να αναπτύσσει και να προωθεί εμπορικά συσκευές με το Moto brand, οι οποίοες θα είναι ανθεκτικές σε πτώση και όχι μόνο. Η είδηση έχει επιβεβαιωθεί από την ίδια τη Bullitt και τον συν-ιδρυτή της, Dave Floyd.

    Η Motorola έχει προσπαθήσει στο παρελθόν να φτιάξει τα δικά της rugged phones, όπως τo Moto Z Force και το Moto Z2 Force, το 2016-2017.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles