17.5 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    Έρχεται νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την καριέρα του Ρόμπι Γουίλιαμς

    Ο Ρόμπι Γουίλιαμς έχει χαράξει τη δική του πορεία τις τελευταίες δεκαετίες στη μουσική σκηνή. Τώρα ήρθε μάλλον η ώρα να εμφανιστεί σε ένα νέο ντοκιμαντέρ που θα εξιστορεί τη ζωή και την καριέρα του. Το τηλεοπτικό ντοκιμαντέρ, φέρεται να αναλαμβάνει η ίδια εταιρεία παραγωγής πίσω από την ταινία για τον Λίαμ Γκάλαχερ του 2019, «As It Was» και βρίσκεται στα σκαριά εδώ και αρκετούς μήνες.

    «Ο Ρόμπι είναι ένας από τους πιο διασκεδαστικούς ανθρώπους στη μουσική βιομηχανία και το ντοκιμαντέρ θα είναι εξίσου ξεκαρδιστικό και ειλικρινές. Έχει περάσει πολλά πολλά και πολέμησε πολλούς δαίμονες στην προσωπική του ζωή» αναφέρουν πηγές που σχετίζονται με το ντοκιμαντέρ στη Sun.

    «Αλλά είχε επίσης μια απίστευτη καριέρα στη μουσική, έκανε οικογένεια και συγκέντρωσε πολλές ανέκδοτες ιστορίες διασημοτήτων, οπότε θα υπάρχουν αρκετά να συζητήσει στο ντοκιμαντέρ» αναφέρεται στην εφημερίδα.

    Ο Γουίλιαμς εμφανίστηκε σε ντοκιμαντέρ για τη ζωή του πριν από σχεδόν 20 χρόνια και θα συμμετάσχει στη νέα βιογραφική ταινία για τη ζωή του, «Better Man», την οποία σκηνοθετεί ο σκηνοθέτης του μιούζικαλ «The Greatest Showman», Μάικλ Γκρέισι. Μιλώντας για την ταινία στο Deadline, ο Γκρέισι είπε ότι επιθυμεί να παρουσιάσει τον Ρόμπι Γουίλιαμς με πραγματικά πρωτότυπο τρόπο.

    Διαβάστε επίσης:

    Σταμάτησαν ξανά τα γυρίσματα του The Witcher 3 λόγω κορονοϊού (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles