12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Έρχεται νέο reality με το Sylvester Stallone και την οικογένειά του

    Ο Sylvester Stallone έχει υποδυθεί αρκετούς ρόλους στην καριέρα του, όμως πλέον είναι έτοιμος να αποκαλύψει μια άγνωστη πλευρά του εαυτού του. Πριν από μερικές ώρες, το Paramount+ ανακοίνωσε μια νέα σειρά ντοκιμαντέρ με στοιχεία reality, που θα φέρει τον τίτλο “Οικογένεια Stallone”. Σε αυτή θα πρωταγωνιστεί ο δημοφιλής ηθοποιός, η σύζυγός του Jennifer Flavin Stallone, με την οποία βρέθηκαν ένα βήμα πριν το διαζύγιο πρόσφατα, και οι κόρες του Sophia, Sistine και Scarlet. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η σειρά θα κάνει πρεμιέρα την άνοιξη, όμως μια πρώτη γεύση μπορούν να πάρουν οι fans από το spot για το Super Bowl που έδωσε στη δημοσιότητα η υπηρεσία.

    Στο video, που μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω, ο Stallone μαζί με τις τρεις του κόρες σκαρφαλώνουν το “βουνό της ψυχαγωγίας”.

    Σημειώνεται ότι ο “Rambo” πριν από λίγους μήνες, στην πρεμιέρα της σειράς Tulsa King στην Νέα Υόρκη, μίλησε στους δημοσιογράφους για την οικογένειά του και τη σημασία που έχουν τα μέλη της γι’ αυτόν. Περισσότερες αποκαλύψεις όμως αναμένονται προσεχώς, μέσα από τη συνδρομητική υπηρεσία.

    Διαβάστε επίσης:

    The Mandalorian 3: Αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα με αφιέρωμα μικρού μήκους (video) (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles