21.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Έρχεται remake του Silent Hill 2 σε PS5 και PC (trailer)

    Στις νέες κονσόλες αναμένεται να φέρει η Konami, με ένα remake, το Silent Hill 2, ένα παιχνίδι που θεωρείται μια από τις καλύτερες προσθήκες που έγιναν ποτέ στο franchise. Το Silent Hill 2 θα καταφθάσει σε PlayStation 5 και PC, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις που έκανε η εταιρεία πριν από μερικές ώρες, κατά τη διάρκεια του Silent Hill Transmission livestream.

    Το remake σίγουρα θα αξίζει την προσοχή των fans, αφού τα γραφικά θα είναι εξαιρετικά, το gameplay ανανεωμένο και θα έρθει με new voice over work και νέα μουσική. Οι Akira Yamaoka και Masahiro Ito του original παιχνιδιού θα συμμετέχουν στην ανάπτυξη του remake και βασικός σκοπός θα είναι να αποδοθεί η ατμόσφαιρα που έκανε το Silent Hill 2 τόσο ξεχωριστό, εκμοντερνίζοντας όμως αρκετές πτυχές του. Το remake θα είναι αποκλειστικό στο PlayStation 5 για ένα χρόνο, θα έρθει όμως μια έκδοση για PC με γραφικά από Unreal Engine.

    Το original Silent Hill 2 κυκλοφόρησε στο PlayStation 2 το 2001 και αργότερα σε Xbox και υπολογιστές από την ομάδα της Konami. Πρωταγωνιστής είναι ο James Sunderland, που κατευθύνεται στο Silent Hill αφού λαμβάνει ένα γράμμα από τη νεκρή γυναίκα του.

    Η ομάδα ανάπτυξης Bloober Team είναι κυρίως γνωστή για ψυχολογικά horror, όπως τα Layers of Fear games, The Medium και Observer.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    https://youtu.be/8qPdInnvMzg

    Διαβάστε επίσης:  Gotham Knights: Δείτε τι σύστημα χρειάζεστε για να το τρέξετε σε PC! (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles