22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Έρχεται σε ακόμα 6 ευρωπαϊκές χώρες η Vivo, πλησιάζει η στιγμή της Ελλάδας;

    Πολλά έχουν ακουστεί για την έλευση των “μεγάλων Κινέζων”, Oppo και Vivo, στην ευρωπαϊκή αγορά μέσα στο 2021 και αυτό φαίνεται να συμβαίνει, σταδιακά. Ο λόγος για τη Vivo η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στην έλευσή της και στην Ελλάδα, μεταξύ άλλων χωρών.

    Πέρυσι η Vivo ανακοίνωσε πως θα “έμπαινε” σε 6 ευρωπαϊκές χώρες και το πλάνο για το 2021 είναι να τις κάνει 12. Οι πρώτες 6 ήταν οι Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Πολωνία, Ισπανία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Ρουμανία και Τσεχία είναι οι δύο επόμενες χώρες όπου θα αποκτήσει επίσημη παρουσία, με τις Σερβία και Αυστρία να ακολουθούν μέσα στον Ιούνιο. Ποιες θα είναι οι άλλες 2; Δεν το γνωρίζουμε αυτή τη στιγμή, αλλά μάλλον πλησιάζει και η ώρα της Ελλάδας!

    Οι πρώτες συσκευές που στοχεύει να φέρει είναι, πιθανότατα, τα Vivo X60, X60 Pro και X60 Pro+ καθώς είναι τα μόνα μοντέλα με τεχνολογία της ZEISS στις κάμερες, στην οποία αναφέρθηκε ρητά η Vivo.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles