21 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Έρχεται στο Disney+ το Avatar: The Way of Water

    Το Avatar: The Way of Water είναι μια ταινία που μονοπώλησε το ενδιαφέρον το προηγούμενο διάστημα, αποτελώντας αξιοσημείωτη κινηματογραφική επιτυχία. Αρκετοί είναι αυτοί που ανυπομονούν να δουν το έπος του James Cameron να μπαίνει στη βιβλιοθήκη του Disney Plus και πλέον έχουμε τις πρώτες πληροφορίες.

    Όπως έγινε γνωστό, η ταινία θα είναι διαθέσιμη στο Disney Plus στις 7 Ιουνίου. Το sequel του Avatar του 2009 βγήκε στους κινηματογράφους το Δεκέμβριο και έγινε η τρίτη ταινία με τις υψηλότερες εισπράξεις όλων των εποχών.

    Στην ταινία ο Τζέικ Σάλι ζει με την νέα του οικογένεια στον πλανήτη Πανδώρα, όταν μία απειλή από το παρελθόν επιστρέφει για να αποτελειώσει ό,τι ξεκίνησε κάποτε. Ο Τζέικ θα πρέπει να συνεργαστεί με τον στρατό του Ναβί για να αντιμετωπίσουν τον εχθρό και να προστατέψουν τον πλανήτη τους.

    Σημειώνεται ότι στα 13 χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε η πρώτη ταινία «Avatar» και έγινε η ταινία με τις υψηλότερες εισπράξεις όλων των εποχών, ο Cameron δημιούργησε τέσσερα sequel. Έχουν γυριστεί πλήρως δύο από αυτά, το «Avatar: The Way of Water » και «Avatar 3», ενώ μέρη του «Avatar 4» έχουν επίσης γυριστεί. Εάν το franchise του Cameron πάει σύμφωνα με το σχέδιο, τα γυρίσματα από το «Avatar 4» θα ολοκληρωθούν σύντομα και το «Avatar 5» θα γυριστεί από την αρχή στο σύνολό του.

    Διαβάστε επίσης:

    Άντρες με τα Όλα τους: Έρχεται στις 14 Ιουνίου στο Disney+

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles