28.1 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024
More

    Έρχεται streaming bundle! Με μια συνδρομή Disney+, Hulu και Max

    Οι υπηρεσίες streaming έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των σύγχρονων καταναλωτών, με αποτέλεσμα συχνά να προκύπτει δίλημμα σχετικά με τις υπηρεσίες που αξίζουν τη συνδρομή. Ιδανικά, ο μέσος χρήστης θα ήθελε να μπορεί να βλέπει τα καλύτερα προγράμματα από κάθε υπηρεσία, όμως μέχρι στιγμής αυτό δεν είναι εφικτό με μία μόνο συνδρομή. Έχουμε ακούσει και στο παρελθόν για ένα επερχόμενο streaming bundle, το οποίο φαίνεται ότι σύντομα θα γίνει πραγματικότητα. Η αρχή, βέβαια, θα γίνει στις ΗΠΑ, όμως αυτό είναι το πρώτο βήμα, ώστε να δούμε ανάλογα πακέτα κάποια στιγμή και στη χώρα μας.

    Πιο αναλυτικά, όπως έγινε γνωστό, η Disney επέκτεινε τη συνεργασία της με την Warner Bros. Discovery για να προσφέρει ένα νέο πακέτο streaming κάποια στιγμή αυτό το καλοκαίρι. Οι εταιρείες ανακοίνωσαν ότι σύντομα θα δώσουν στους ανθρώπους την επιλογή να πληρώσουν για συνδρομές Disney+, Hulu και Max μαζί στις ΗΠΑ. Το Hulu στο Disney+ βγήκε πρόσφατα από την beta, λίγους μήνες αφότου η Disney ανέλαβε την πλήρη ιδιοκτησία του πρώτου στα τέλη του περασμένου έτους. Ένα πακέτο χωρίς διαφημίσεις με τις δύο υπηρεσίες κοστίζει 20 $, ενώ μια συνδρομή Max χωρίς διαφημίσεις κοστίζει 16 $ το μήνα. Μια προσφορά και με τα τρία πιθανότατα θα είναι φθηνότερη από 36 $ και οι θεατές θα έχουν την επιλογή να λάβουν τις εκδόσεις που υποστηρίζονται από διαφημίσεις εάν θέλουν να πληρώσουν ακόμη λιγότερα.

    Το ESPN της Disney συνεργάζεται επίσης με την Warner Bros. Discovery, καθώς και με το Fox Sports, για να ξεκινήσει μια αθλητική υπηρεσία streaming, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσαν οι εταιρείες τον Φεβρουάριο. Η κοινή υπηρεσία θα μεταδίδει αθλητικές εκδηλώσεις από όλα τα δίκτυα που κατέχουν οι εταιρείες, συμπεριλαμβανομένων παιχνιδιών από το NFL, MLB, NHL και NBA.

     

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

    εισάγετε το σχόλιό σας!
    παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

    Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles