20.7 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024
More

    Πόσο κάνει η συνδρομή σε Netflix, Disney+, Apple TV και στις υπόλοιπες πλατφόρμες streaming στην Ελλάδα!

    Το streaming έχει γίνει αναπόσπαστο μέρος της σύγχρονης καθημερινότητας, με αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι να αποφασίζουν να πραγματοποιήσουν τη δική τους συνδρομή σε μία ή και περισσότερες πλατφόρμες, όπως είναι το Netflix ή το Disney+. Οι επιλογές πλέον είναι αρκετές, αν και τον τελευταίο χρόνο είδαμε αρκετές αλλαγές στις τιμές των πακέτων. Ας δούμε αναλυτικά, λοιπόν, πόσο θα σας στοιχίσει η συνδρομή στις δημοφιλέστερες υπηρεσίες streaming.

    Netflix

    Το Netflix αποτελεί ίσως τη δημοφιλέστερη υπηρεσία streaming παγκοσμίως, καθώς διαθέτει έναν πλούσιο κατάλογο που καλύπτει κάθε προτίμηση. Η εταιρεία έχει “κυνηγήσει” συστηματικά το διαμοιρασμό των κωδικών το τελευταίο διάστημα, επομένως για να πραγματοποιήσετε τη δική σας συνδρομή θα πληρώσετε:

    • Αρχικό πακέτο – 7,99 ευρώ
    • Τυπικό πακέτο – 10,99 ευρώ
    • Πλήρες – 13,99 ευρώ

    Disney+

    Το Disney+ δίνει την ευκαιρία στους συνδρομητές του να παρακολουθήσουν χιλιάδες τίτλους Disney, Pixar, Marvel, Star Wars και National Geographic. Για να αποκτήσετε την υπηρεσία θα χρειαστείτε:

    • Μηνιαία συνδρομή: 10,99 ευρώ
    • Ετήσια συνδρομή: 109,90 ευρώ

    Apple TV

    Η υπηρεσία streaming της Apple ακρίβυνε αισθητά το τελευταίο διάστημα. Οι συνδρομητές της ωστόσο μπορούν να απολαύσουν δημοφιλείς σειρές όπως το Ted Lasso και μεγάλες κινηματογραφικές παραγωγές όπως το πρόσφατο Napoleon. Οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής:

    • Μηνιαίο πακέτο: 9.99 ευρώ

    Prime Video

    Η υπηρεσία streaming της Amazon χρωστά τους συνδρομητές της σε υπερπαραγωγές όπως η σειρά Lord of the Rings: The Rings of Power. Για να απολαύσετε το πρόγραμμα θα πρέπει να καταβάλλεται:

    • Μηνιαία συνδρομή: 6,99 ευρώ

    Vodafone TV

    Το Vodafone TV αποτελεί το “σπίτι” του HBO στην Ελλάδα, ενώ οι συνδρομητές του μπορούν να παρακολουθήσουν επιλεγμένες σειρές και ταινίες από άλλες υπηρεσίες όπως το Disney+. Οι τιμές διαμορφώνονται ως εξής:

    • Μηνιαία συνδρομή: 9,90 ευρώ
    • Vodafone TV με αποκωδικοποιητή: από 9,90 ευρώ
    • Fiber 100 με Vodafone TV: από 32,75 ευρώ

    ANT1 Plus

    Μια υπηρεσία streaming για τους λάτρεις των ελληνικών σειρών. Ας δούμε πως διαμορφώνονται τα πακέτα:

    • AΝΤ1+ VALUE PACK: 49,99 ευρώ εφάπαξ για 9 μήνες
    • AΝΤ1+ μηνιαία συνδρομή: 7,99 ευρώ
    • AΝΤ1+ VILLAGE CINEMAS: προσφορά γνωριμίας 9,99 ευρώ το μήνα

    Cosmote TV

    Η υπηρεσία διαθέτει πολλά διαφορετικά πακέτα, τα οποία ξεκινούν από 9 ευρώ και οι συνδρομητές μπορούν να απολαύσουν αθλητικά και δημοφιλείς σειρές όπως οι “17 Κλωστές”.

    Δείτε αναλυτικά τον τιμοκατάλογο εδώ

    Nova

    Τα πακέτα για να αποκτήσει ο ενδιαφερόμενος πρόσβαση στην υπηρεσία EON TV είναι αρκετά και ξεκινούν από τα 11 ευρώ το μήνα. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τον τιμοκατάλογο εδώ, προκειμένου να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. Συνδυαστικά πακέτα τηλεόραση, ίντερνετ και τηλεφωνία εδώ.

    Διαβάστε επίσης:

    Ibelin: Ένα ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στην κοινότητα των gamers – Digital Life!

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles