15.9 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Έρχεται το φθινόπωρο του 2023 το Spider-Man 2 της Marvel

    Το παράθυρο κυκλοφορίας για το Spider-Man 2 της Marvel ανακοίνωσε πρόσφατα η Sony. Πρόκειται για το sequel των παιχνιδιών του 2018 “Spider-Man” και του 2020 “Spider-Man: Miles Morales”. Μέσα από το Twitter της αλλά και το PlayStation Blog, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι ο νέος τίτλος θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο PlayStation 5 το φθινόπωρο του 2023.

    Η Insomniac Games θα θέσει στο επίκεντρο τις ιστορίες των Peter Parker και Miles Morales, συνεχίζοντας από εκεί που μας άφησε στο τελευταίο παιχνίδι. Οι ήρωες θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με βασικό εχθρό το Venom. Μέχρι στιγμής έχουν γίνει ελάχιστα γνωστά για το παιχνίδι, τουλάχιστον όμως οι fans έχουν ένα χρονικό ορίζοντα για την αναμονή.

    Ο Bryan Intihar της Insomniac Game ανέφερε σχετικώς:

    “Εδώ στην Insomniac Games νιώσαμε απόλυτο δέος για τη δουλειά των συναδέλφων μας. Συγχαρητήρια σε όλους για ένα επιτυχημένο 2022 και ας είναι η επόμενη χρονιά εξίσου συναρπαστική, καθώς συνεχίζουμε να ετοιμάζουμε το ‘Spider-Man 2’ για την κυκλοφορία του το επόμενο φθινόπωρο”.

    Σημειώνεται ότι το “Spider-Man 2” ανακοινώθηκε από τη Sony ως αποκλειστικότητα για το PS5 τον Σεπτέμβριο του 2021.

    Διαβάστε επίσης: Amazon και Crystal Dynamics ενώνουν δυνάμεις για το νέο Tomb Raider (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles