17.2 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
More

    Έρχεται το iOS 18: Ξεχάστε όσα ξέρατε!

    Το iOS 18 θα φέρει την επανάσταση και θα αλλάξει τις συνήθειες των χρηστών, σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο του Bloomberg Mark Gurman. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «αυτή θα μπορούσε να είναι η μεγαλύτερη ενημέρωση στην ιστορία του iPhone». Τα σχόλια του, περιλαμβάνονται στην τελευταία έκδοση του ενημερωτικού δελτίου “Power On” και δεν περιορίζονται μόνο στη συγκεκριμένη δήλωση.

    “Μου είπαν -τόνισε με έμφαση- ότι το νέο λειτουργικό σύστημα θεωρείται εντός της εταιρείας ως μία από τις μεγαλύτερες ενημερώσεις iOS – αν όχι η μεγαλύτερη – στην ιστορία της εταιρείας”. Ας δούμε όμως τι έχει διαρρεύσει για την επερχόμενη έκδοση:

    ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

    Όσον αφορά την αισθητική φαίνεται ότι το iOS 18 θα φέρει τη μεγαλύτερη γραφική αλλαγή από την εποχή του iOS 7. Αν νομίζατε ότι τα έχετε δει όλα με την εισαγωγή γραφικών στοιχείων στο UI και την οθόνη κλειδώματος, ετοιμαστείτε για εκπλήξεις.

    RICH COMMUNICATION SERVICES

    Φαίνεται επίσης ότι ήρθε η ώρα για τη λειτουργία “Rich Communication Services” (RCS), το πρότυπο ανταλλαγής μηνυμάτων που θα «ενώσει» τις επικοινωνίες μεταξύ συσκευών iPhone και Android. Οι φήμες αναφέρουν ότι αυτή η δυνατότητα θα υποστηρίξει αρχικά την εφαρμογή Messages της Apple και θα επεκταθεί αργότερα. Σε τι όμως θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί; Πολύ απλά: θα μπορείτε να στέλνετε φωτογραφίες και βίντεο σε υψηλή ανάλυση μεταξύ διαφορετικών τερματικών, να εκμεταλλεύεστε τις αποδείξεις ανάγνωσης, να συμμετέχετε σε ομαδικές συνομιλίες μεταξύ χρηστών κ.α. ανεξάρτητα από τη συσκευή και το λειτουργικό που έχει ο άλλος χρήστης.

    ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ

    Τέλος, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το μενού το κερασάκι της γενετικής τεχνητής νοημοσύνης, που θα αφορά κυρίως τη Siri (λες και δε μας τρέλαινε επαρκώς με τις απαντήσεις της)! Σύμφωνα με τον Μ.Gurman, «θα βελτιώσει τον τρόπο με τον οποίο τόσο η Siri όσο και η εφαρμογή Messages μπορούν να απαντήσουν σε ερωτήσεις και να γράψουν κείμενο». Στην πραγματικότητα, θα μπορούσαμε να δούμε λειτουργίες AI για Apple Music (λίστες αναπαραγωγής που δημιουργούνται αυτόματα), για Pages, Keynote και Xcode. Και αυτά είναι τα πιο βασικά που διέρρευσαν. Για περισσότερα αναμείνατε τις επόμενες διαρροές ή στην οθόνη του iPhone σας! Λοιπόν τι λες; Είσαι έτοιμος για τη μεγάλη αλλαγή του iOS18;

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles