21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Skull and Bones: Σε αποκαλύψεις θα προχωρήσει αύριο η Ubisoft

    Μετά από χρόνια καθυστερήσεων, η Ubisoft είναι επιτέλους έτοιμη να προσφέρει μια φρέσκια ματιά στο κοινό για το Skull and Bones. Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι για αύριο, Πέμπτη 7 Ιουλίου, έχει προγραμματίσει ένα showcase, που θα είναι αφιερωμένο στο open-world multiplayer πειρατικό παιχνίδι, το οποίο οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να παρακολουθήσουν στο YouTube και το Twitch.

    Αναμένεται η εταιρεία να ανακοινώσει στο event και μια νέα ημερομηνία κυκλοφορίας για ένα παιχνίδι που τα προβλήματα που έχει αντιμετωπίσει κατά την ανάπτυξή του δεν έχουν τελειωμό. Η Ubisoft αρχικά ανακοίνωσε τον τίτλο στην Ε3 του 2017, όπου υποσχέθηκε λανσάρισμα το 2018. Στη συνέχεια, η κυκλοφορία του μεταφέρθηκε για το 2019, τα μέσα του 2020, το 2021 και τώρα για την περίοδο 2022-2023. Το 2020, η Elisabeth Pellen, creative director του παιχνιδιού, αιτιολόγησε τις καθυστερήσεις κάνοντας λόγο για αλλαγή οράματος.

    “Η απάντηση είναι απλή. Χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο. Ονειρευτήκαμε κάτι μεγαλύτερο για το Skull and Bones και αυτές οι φιλοδοξίες ήταν φυσικό να έρθουν μαζί με μεγαλύτερες προκλήσεις”, ανέφερε η ίδια.

    Διαβάστε επίσης:

    Το Pac-Man World Re-Pac αποκάλυψε η Bandai Namco (gameplay trailer) (digitallife.gr)

     

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles