24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Έρχεται το One UI 5.0 στα Samsung Galaxy Tab S8/S8+

    Τα flagship tablet της σειράς Galaxy Tab S8 που εντυπωσίασαν με τις προδιαγραφές και την ποιότητά τους, λαμβάνουν τώρα το One UI 5.0. Πρώτες στη σειρά είναι οι μονάδες με δυνατότητα 5G στην Ευρώπη, με την ενημέρωση να φέρνει το Android 13 και την ενημερωμένη έκδοση κώδικα ασφαλείας του Νοεμβρίου 2022 με σχεδόν 50 επιδιορθώσεις απορρήτου και ευπάθειας.

    Το vanilla Samsung Galaxy Tab S8 λαμβάνει την έκδοση υλικο-λογισμικού X706BXXU2BVK4, το Galaxy Tab S8+ παίρνει το X806BXXU2BVK4, ενώ το Galaxy Tab S8 Ultra είναι X906BXXU2BVK4.

    Οι σημαντικές βελτιώσεις περιλαμβάνουν μια ανανεωμένη σχεδίαση UI και περισσότερα χρώματα για τη λειτουργία παλέτας χρωμάτων, η οποία είναι η αντίληψη της Samsung για το σχεδιασμό Material You. Η εταιρεία πρόσθεσε το OCR (Optical Character Recognition) το οποίο είναι ένα χαρακτηριστικό που εξάγει κείμενο από εικόνες.

    Ένα ιδιαίτερα ωραίο χαρακτηριστικό είναι το Modes & Routines, που τώρα ονομάζεται Bixby Routines, που σας επιτρέπει να ορίζετε διαφορετικές ρουτίνες και ενέργειες για διαφορετικούς λογαριασμούς και καταχωρήσεις. Το One UI 5.0 φέρνει επίσης νέα emoji όλων των τύπων – κινούμενα σχέδια, AR, καθώς και γαλάζιες και ροζ καρδιές που συνοδεύουν την ενημέρωση Emoji 15.0 από την κοινοπραξία Unicode.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles