18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Έρχεται το Poco X3 Pro με Snapdragon 860! Ανακοινώνεται στις 22 Μαρτίου!

    To sub-brand της Xiaomi, Poco, είναι γνωστό ότι απευθύνεται στους tech enthusiasts, οι οποίοι λατρεύουν τις value for money προτάσεις και πράγματι τα smartphones που ανήκουν στην οικογένεια των Poco αποτελούν Value for Money… Kings! Πριν από καιρό έκανε την εμφάνιση του το Poco X3 και σίγουρα δεν δυσαρέστησε τους fans του brand. Τώρα όπως όλα δείχνουν βρισκόμαστε μια ανάσα από το μεγάλο του αδελφάκι, καθώς η Poco προτίθεται να ανακοινώσει επίσημα το X3 Pro, ένα ακόμη πιο ισχυρό VFM smartphone, καθώς στο εσωτερικό του θα «φιλοξενείται» ο ταχύτατος Snapdragon 860.

    Σχεδιαστικά το X3 Pro αναμένεται να μην έχει ιδιαίτερες διαφορές σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, όμως η ύπαρξη του προαναφερθέντος chipset της Qualcomm (θεωρείται μια αρκετά πιο βελτιωμένη έκδοση του παλαιότερου 855+) είναι βέβαιο ότι τοποθετούν το Χ3 Pro στην κορυφή της κατηγορίας του. Επιπλέον, θα πρέπει να περιμένουμε ένα quad-camera system (48MP main sensor με ultra-wide, macro και depth cameras), ενώ παράλληλα το πιθανότερο είναι να διαθέτει μπαταρία με χωρητικότητα στα 5160mAh και 33W fast charging, ενώ σε ότι έχει να κάνει με τις εκδόσεις του θα του δούμε με 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικού χώρου με τιμή στα 269 ευρώ και 8GB RAM και 256GB storage με κόστος στα 319 ευρώ. Το μεγάλο αδελφάκι του X3 θα κυκλοφορήσει αρχικά για την αγορά της Ινδίας, όμως δεν αποκλείεται (και ελπίζουμε) να το δούμε και από τα μέρη μας! Εν αναμονή λοιπόν της επίσημης ανακοίνωσης σε μερικές μέρες από σήμερα…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles