17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Έρχεται το Superman: Legacy με James Gunn στην καρέκλα του σκηνοθέτη

    Μετά από αρκετή ταλαιπωρία και μεγάλες ανατροπές, επιτέλους ανακοινώθηκε μια νέα ταινία Superman, η οποία θα αποτελεί μέρος της νέας σελίδας που ονειρεύονται για τη DC οι James Gunn και Peter Safran. Ανάμεσα στα 10 νέα projects που γνωστοποιήθηκαν, συγκαταλέγεται και η ταινία Superman: Legacy που θα δούμε στους κινηματογράφους κάποια στιγμή μέσα στο 2025.

    Παρά το γεγονός ότι οι σχετικές πληροφορίες είναι λιγοστές, γνωρίζουμε ότι σίγουρα ο Henry Cavill δε θα είναι ο πρωταγωνιστής. Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε που παρακολουθήσαμε τη σχετική φαρσοκωμωδία της επιστροφής και της επιτόπου απόλυσης του γνωστού ηθοποιού, ο οποίος όχι μόνο δε θα ενσαρκώσει το διάσημο ηπερήρωα αλλά ούτε και το Witcher στη σειρά του Netflix. Όσον αφορά το Superman: Legacy, αναμένεται να δοθεί μια έμφαση στα νεανικά χρόνια του χαρακτήρα, την κληρονομιά του και την επίδραση που είχαν στη διαμόρφωσή του οι γονείς τους. Ο James Gunn, το ένα εκ των δύο νέων αφεντικών της DC, δε θα καθίσει μόνο στη θέση του σκηνοθέτη, αλλά υπογράφει και το σενάριο, γεγονός που αναμένεται να διαφοροποιήσει αρκετά την ταινία σε σχέση με ό,τι έχουμε δει μέχρι σήμερα.

    Όπως ανέφερε ο ίδιος ο Gunn, πριν από αρκετά χρόνια, του έγινε η πρόταση να ασχοληθεί με το εν λόγω project, όμως είχε απορρίψει την πρόταση. Ο λόγος ήταν ότι σε εκείνη τη χρονική στιγμή δε θεωρούσε ότι είχε να προσφέρει κάτι ξεχωριστό. Μόλις κατάφερε όμως να τελειώσει το σενάριο, έμεινε εξαιρετικά ικανοποιημένος και αποφάσισε να σκηνοθετήσει ο ίδιος την ταινία.

    Η ταινία Superman: Legacy αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους στις 11 Ιουλίου 2015.

    Διαβάστε επίσης:

    Οι ταινίες της εβδομάδας: Στην εποχή των δεινοσαύρων ο Adam Driver

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles