24.4 C
Athens
Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024
More

    Έρχεται τον Ιανουάριο το Prince of Persia: The Lost Crown

    Αρκετές εκπλήξεις επεφύλασσε στους gamers το χτεσινό Summer Game Fest, στο οποίο ανακοινώθηκε, μεταξύ άλλων, και ένα ολοκαίνουριο παιχνίδι Prince of Persia! Μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα που remake ακούγαμε και remake δε βλέπαμε, το Prince of Persia: The Lost Crown θα πραγματοποιήσει τη δική του “απόβαση” στην αγορά στις 18 Ιανουαρίου 2024.

    Κατά τη διάρκεια του event, είχαμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε και ένα trailer, διάρκειας περίπου 2 λεπτών, στο οποίο αποκαλύπτεται ότι The Lost Crown σηματοδοτεί την επιστροφή του franchise στις side-scrolling και platforming ρίζες του, με πολλά combos στη μάχη.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ubisoft, το Prince of Persia: The Lost Crown θα κυκλοφορήσει σε Amazon Luna, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Windows PC, Xbox One και Xbox Series X. Στην νέα περιπέτεια πρωταγωνιστής είναι ο νεαρός πολεμιστής Sargon, που είναι μέλος ενός elite group που ονομάζεται The Immortals. Η ομάδα θα επισκεφτεί το καταραμένο Mount Qaf για να σώσει τον Prince Ghassan.Την ανάπτυξη του τίτλου έχει αναλάβει Ubisoft Montpellier και αναμένεται να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες για το video game στο επερχόμενο Ubisoft Forward event.

    Δείτε στη συνέχεια το trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Προβλήματα στο Diablo 4: Ο πρώτος level 100 Hardcore character πέθανε από ένα απλό… disconnect (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles