18.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Έρχεται τον Οκτώβριο το Alan Wake II (trailer)

    Με μια δόση νοσταλγίας από τα παλιά, έρχεται στις 17 Οκτωβρίου 2023 το Alan Wake II, το sequel ενός αγαπημένου παιχνιδιού του 2010 από τη Remedy Entertainment. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει για Xbox Series X και S, PlayStation 5 και PC, με δύο playable χαρακτήρες: τον Alan Wake και την πράκτορα του FBI Saga Anderson. Πρόκειται για ένα single-player ψυχολογικό horror game, όπως ακριβώς και το original. Δεν περιμέναμε άλλωστε τίποτα λιγότερο!

    Στο νέο παιχνίδι η Anderson ερευνά μια σειρά από άγριες δολοφονίες που μαστίζουν τη μικρή πόλη Bright Falls. Προσπαθεί να ενώσει τις… τελείες, προκειμένου να εξηγήσει το μυστήριο πίσω από την εξαφάνιση του horror συγγραφέα Alan Wake. Τα πράγματα θα γίνουν αρκετά spooky. Στο μεταξύ, ο Wake βρίσκεται παγιδευμένος στο Dark Place, σε μια προσπάθεια να βγει από μια σουρεαλιστική φυλακή.

    «Μετά την εμφάνιση ορισμένων γεγονότων, οι fans μπορούν να παίξουν τις ιστορίες του Wake και της Anderson με οποιαδήποτε σειρά επιλέξουν», δήλωσε εκπρόσωπος της Remedy Entertainment στο PlayStation Blog. «Τα ταξίδια τους αντηχούν και προμηνύουν το ένα το άλλο, σε αυτή την έντονη ατμοσφαιρική ιστορία, που οδηγεί τους παίκτες σε δύο ξεχωριστά σκοτεινά και ενοχλητικά μονοπάτια».

    Δείτε το trailer:

    Σημειώνεται ότι η Remedy ανέφερε ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά σε ψηφιακή μορφή και δεν θα είναι διαθέσιμο σε disc.

    Διαβάστε επίσης:

    Ανακοινώθηκε ημερομηνία κυκλοφορίας για το Assassin’s Creed Mirage – Δείτε το νέο trailer (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles