20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Έρχεται αναβάθμιση σε Android 6.0 τον Μάϊο για το Blackberry Priv!

    Παρά το γεγονός οτι τα τελευταία οικονομικά αποτελέσματα της Blackberry έδειξαν για πρώτη φορά κέρδη μετά από αρκετό καιρό και η ναυαρχίδα της εταιρίας (Blackberry Priv) ξεκίνησε δυνατά τις πωλήσεις πριν από μήνες, φαίνεται πως στο τέλος οι καταναλωτές δεν ικανοποιήθηκαν από τις δυνατότητές του. Ίσως έφταιξε η υψηλή του τιμολόγιση, ο έντονος ανταγωνισμός στην κατηγορία των high end smartphones, αυτό που έχει σημασία στο τέλος είναι οτι οι πωλήσεις της συσκευής έχουν πέσει σε αρκετά χαμηλά ποσοστά. 

    maxresdefault

    Παρόλα αυτά η εταιρία δεν το βάζει κάτω και σύμφωνα με tweet του εκπροσώπου της ανήμερα την πρωταπριλιά, έχει ήδη ξεκινήσει η διάθεση της beta έκδοσης Android 6.0 Marshmallow στους τεχνικούς και τους beta testers για τον αρχικό έλεγχο. Οι φήμες θέλουν τη νεότερη έκδοση του λειτουργικού της Google να διατίθεται επίσημα κάπου μέσα στον Μάϊο, αφού το beta testing ολοκληρωθεί πρώτα φυσικά.

    Αν είστε κάτοχοι της συσκευής λοιπόν, θα πρέπει απλά να περιμένετε έναν ακόμα μήνα περίπου, μέχρι να αρχίσει να φτάνει ΟΤΑ (Over The Air) η έκδοση 6.0.1 του Android. Υπομονή…

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles