15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Έρχεται έκδοση του Galaxy S8 με 6GB RAM αλλά μόνο για την αγορά της Κίνας, σύμφωνα με την IHS

    Φήμες υποστήριζαν ότι η Samsung ετοίμαζε μια έκδοση του Galaxy Note 7 με 6GB RAM για την αγορά της Κίνας, οπότε γιατί κάτι τέτοιο να μην ισχύει και για το Galaxy S8, κάνοντας έτσι την Samsung να προσφέρει και τις δυο εκδόσεις σε αυτήν την περιοχή; Αυτό, τουλάχιστον, ισχυρίζεται ότι θα συμβεί ο Kevin Wong, διευθυντής έρευνας της IHS για την αγορά της Κίνας.

    galaxy s8

    Όσον αφορά το Note 7, λεγόταν ότι η Samsung δεν ήθελε τα τοπικά brands που ήδη διέθεταν στην αγορά τις δικές τους προτάσεις με τα 6GB μνήμης, να ασκήσουν κάποια επίδραση και να υπονομεύσουν το λανσάρισμα του δικού της high-end phablet, οπότε και με το Galaxy S8 φαίνεται να συμβαίνει κάτι αντίστοιχο. Στην πραγματικότητα λέγεται ότι τα επερχόμενα μοντέλα της Samsung θα έχουν εκδόσεις με 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο για την αγορά της Κίνας και της Ν. Κορέας. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι το C9 Pro με 6GB/128GB ήδη πωλείται στην Κίνα.

    Αν μια τέτοια εξέλιξη επιβεβαιωθεί κατά την επίσημη παρουσίαση της συσκευής στις 29 Μαρτίου ή καταφθάσει σε κάποια μεταγενέστερη χρονική στιγμή, μένει να φανεί. Σε κάθε περίπτωση η εταιρεία φαίνεται ικανή να υποστηρίξει τη διάθεση μιας τέτοια έκδοσης, καθώς αποτελεί τον μεγαλύτερο προμηθευτή για chips μνήμης και αποθηκευτικού χώρου.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles