13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Έρχονται οι “The Witches” – Η νέα ταινία φαντασίας με την Anne Hathaway (+trailer)

    Φτάνουν και στην χώρα μας οι “The Witches“, έτοιμες στις 26 Νοεμβρίου να κάνουν τα παιδιά μας… ποντίκια. Πρόκειται φυσικά για την νέα ταινία του Robert Zemeckis, που βασίζεται στο κλασικό ομώνυμο βιβλίο του Roald Dahl (ο οποίος έχει γράψει και το “O Τσάρλι και το Εργοστάσιο της Σοκολάτας”) με τις Anne Hathaway και Octavia Spencer. Η ταινία φαντασίας πραγματεύεται τον ερχομό μαγισσών που μισούν τα παιδιά και (κορωνοϊού θέλοντος) θα κάνουν πρεμιέρα στην χώρα μας στις 26 Νοεμβρίου του 2020.

    the witches

    Το νέο The Witches αποτελεί μία πιο φρέσκια διασκευή, καθώς το 1990 είχε μεταφερθεί ξανά στην οθόνη με περισσότερες horror πινελιές και την Anjelica Huston πρωταγωνίστρια. Τη θέση της Huston τώρα παίρνει η βραβευμένη με Όσκαρ, Anne Hathaway στο ρόλο της Grand High Witch, τον ρόλο της γιαγιάς υποδύεται η επίσης βραβευμένη με Όσκαρ, Octavia Spencer, ενώ ο Stanley Tucci και ο Chris Rock θα παίξουν τον Mr. Stringer και τον αφηγητή της ιστορίας αντίστοιχα. Η σύγχρονη εκδοχή θα έχει πιο οικογενειακό κλίμα από ότι η παλιά.

    Εκτός από τον Robert Zemeckis (“Back to the Future”,”Forrest Gump” και “Polar Express“) ως παραγωγοί συμμετέχουν και οι Guillermo Del Torro και ο Alfonso Cuaron.

    Δείτε το τρέιλερ της ταινίας The Witches (Οι Μάγισσες) παρακάτω:

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles