16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Έρχονται τα G6 Plus και G6 Pro από την LG

    Σας γράψαμε νωρίτερα για τα reports που έρχονται από την Κορέα και θέλουν τις LG και Samsung να ετοιμάζουν “παραλλαγές” των ναυαρχίδων τους για να αντιμετωπίσουν το επερχόμενο iPhone 8. Ας αναφερθούμε όμως αναλυτικά στα σχέδια της LG, για τα οποία έχουν διαρρεύσει λεπτομέρειες.

    LG G6
    LG G6

    Φαίνεται λοιπόν πως οι Κορεάτες ετοιμάζουν δύο νέες versions της ναυαρχίδας τους, τα G6 Pro και G6 Plus.

    Μη βιάζεστε να ενθουσιαστείτε, ωστόσο. Οι αναφορές σημειώνουν ότι οι διαφορές των δύο νέων μοντέλων με το αρχικό G6 δε θα αφορούν το μέγεθος της οθόνης ή της μπαταρίας, ούτε καν τη RAM. Ούτε βέβαια όπως θα ήθελαν οι περισσότεροι την ενσωμάτωση επεξεργαστή Snapdragon 835. Αντιθέτως, ο αποθηκευτικός χώρος είναι αυτός που θα “μεγαλώσει” στο G6 Plus και που θα “μικρύνει” στο G6 Pro. Συγκεκριμένα, το G6 Plus θα έχει 128GB αποθηκευτικού χώρου, αλλά θα διαθέτει και δυνατότητα ασύρματης φόρτισης, κάτι που μόνο το αμερικάνικο G6 διαθέτει. Όσο για το G6 Pro, θα έχει απλά 32GB αποθηκευτικού χώρου.

    Οι δύο συσκευές θα διατεθούν τουλάχιστον στην αγορά της Νότιας Κορέας και οι τιμές τους θα είναι ελαφρώς διαφορετικές από του G6, με το G6 Plus να είναι ακριβότερο και το G6 Pro να είναι φθηνότερο, προφανώς. Αναμένονται στα τέλη Ιουνίου.

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles