21.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Έρχονται νέα Emoji του Unicode 9.0

    Η κοινοπραξία Unicode, ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που αποτελείται κυρίως από online εθελοντές, είναι ο δημιουργός του του προτύπου Unicode, δηλαδή το πρότυπο κωδικοποίησης κειμένου που έχουν τα περισσότερα κινητά. Το Unicode περιλαμβάνει επίσης Emoji, των οποίων οι αναβαθμίσεις βασίζονται σε αιτήματα χρηστών. Η έκδοση 9.0 του Unicode θα είναι διαθέσιμη στις 21 Ιουνίου με 72 νέα Emoji. Η Emojipedia, μια ιστοσελίδα αναζήτησης που περιλαμβάνει όλα τα Emoji, δημιούργησε ομοιώματα των νέων 72 Emoji με βάση τα ονόματα που τους δόθηκαν, χωρίς να γνωρίζουν πως ακριβώς θα μοιάζουν.

    ασεδφ

    Η λίστα με τα ομοιώματα φαίνονται στο βίντεο που δημιούργησε η Emojipedia. Η νέα σοδιά Emoji, αντί να εστιάζει σε διαφορετικού είδους εικονίδια, αφορά νέα σχέδια και εκφράσεις. Ανάμεσα τους βλέπουμε τη φάτσα που ξεκαρδίζεται στα γέλια καθώς κυλάει στο πάτωμα, μια φάτσα που λέει ψέματα και μεγαλώνει η μύτη της, μια φάτσα που της τρέχουν τα σάλια και ένας άντρας με κοστούμι. Ακόμη, θα δούμε μια μαύρη καρδιά, μια συναχωμένη φάτσα και έναν κλόουν. Υπάρχει επίσης μια λίστα με αντικείμενα και ζώα, όπως ελάφι, ρινόκερος, καρχαρίας, ακτινίδιο, αγγούρι, φιστίκια, και μετάλλια, γάντι του μποξ και στολή καράτε!

    ψωσδ

    Το ότι η νέα Unicode έκδοση πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 21 Ιουνίου, αυτό δεν σημαίνει ότι θα μπορέσετε να δείτε ή να χρησιμοποιήσετε τα νέα Emoji. Οι χρήστες που τείνουν προς τα μη-Unicode Emoji, τα Emoji δηλαδή που χρησιμοποιεί η Google και η Apple, ίσως να μπορέσουν να δουν άλλα Emoji βασισμένα σε αυτά της Unicode, πριν ακόμα κυκλοφορήσουν τα «αυθεντικά» στα πληκτρολόγια των κινητών.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles