21.6 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Το… ολόγραμμα του Erdogan εμφανίζεται σε ομιλία στη Σμύρνη (vid)

    Αν νομίζατε ότι τα… ολογράμματα είναι προνόμιο σχεδόν αποκλειστικά του καλλιτεχνικού χώρου, ο Τούρκος πρωθυπουργός έρχεται τώρα να σας διαψεύσει. Ο Recep Tayyip Erdogan εμφανίστηκε ως hologram (!) σε ομιλία στο πλαίσιο κομματικής εκδήλωσης στη Σμύρνη της Τουρκίας, καθώς, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων, δεν μπορούσε να παρευρεθεί σε αυτήν. Οι αναφορές θέλουν, μάλιστα, την ομιλία του να ενθουσιάζει το κοινό, που έδωσε το παρόν στην τουρκική πόλη.

    Erdogan-hologram

    Δημιουργώντας ένα σκηνικό βγαλμένο σαν από το… Star Wars, η τουρκική Polyvision πραγματοποίησε την παραγωγή του ολογράμματος του Τούρκου πρωθυπουργού, με τη βιντεοσκόπηση να γίνεται σε ένα “green room”, όπως βλέπουμε στο σχετικό video που έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία και μπορείτε να δείτε παρακάτω. Το φόντο αφαιρέθηκε στη συνέχεια για να δημιουργηθεί το αποτέλεσμα της φωτό.

    Όπως σημειώνει η Hurriyet πάντως, ο Erdogan “εμπνεύστηκε” γι’ αυτή του την κίνηση, από αντίστοιχες ομιλίες μέσω ολογράμματος του Ινδού πολιτικού Nerendra Modi.

    Έως τώρα, ωστόσο, αναμφίβολα, η πιο πολυσυζητημένη (σχεδόν ανατριχιαστική) εμφάνιση ολογράμματος ήταν η παρουσία του νεκρού rapper Tupac στο φεστιβάλ Coachella του 2012 “στο πλευρό” του Snoop Dog (θυμηθείτε το σχετικό δημοσίευμά μας εδώ)

    Δείτε το video της Polyvision από το ολόγραμμα του Erdogan

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles