25 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Έρευνα αποκαλύπτει ότι τα iPhone κάνουν θραύση στους teenagers!

    Μία έρευνα που έτρεξε πρόσφατα από την επενδυτική εταιρεία Piper Jaffray που δραστηριοποιείται στις Η.Π.Α μας φανέρωσε ένα πολύ σημαντικό στοιχείο για τις προτιμήσεις των έφηβων αμερικανών καταναλωτών. Συγκεκριμένα, σε δείγμα 6.500 teenagers (με μέσο όρο ηλικίας τα 16.5 χρόνια) φανερώθηκε ότι 69% εξ’ αυτών είναι κάτοχοι ενός iPhone της Apple!

    Internet Addiction

    Μάλιστα, σε σχετική ερώτηση για το ποιο θα είναι το επόμενο κινητό τους τηλέφωνο, το 75% των teenagers που συμμετείχαν στην έρευνα απάντησαν ότι θα προτιμήσουν ξανά μία συσκευή της Apple, ενώ μόλις ένα 19% των εφήβων που συμμετείχαν στην έρευνα ανέφερε ότι η επόμενη συσκευή που θα αγοράσει θα είναι ένα Android smartphone. Σε ερώτηση σχετικά με την προτίμηση τους στα tablets, εδώ τα πράγματα είναι περισσότερο “μοιρασμένα”, καθώς ένα ποσοστό περίπου της τάξης του 48% αποκάλυψε ότι έχει στην κατοχή του ένα Apple iPad. Σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας που διεξήγαγε την έρευνα, το ποσοστό των κατόχων iPad μειώθηκε κατά 2% σε σύγκριση με πέρσι, ενώ ξεχωριστό ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι 16% των ερωτηθέντων έχουν στην κατοχή τους ένα iPad Mini. Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι 19% των εφήβων που συμμετείχαν στην έρευνα απάντησαν ότι το επόμενο tablet τους θα στηρίζεται σε λειτουργικό Windows. Αν μη τι άλλο τα παραπάνω στοιχεία επιβεβαιώνουν την ευρεία αποδοχή που απολαμβάνουν τα προϊόντα της Apple από μία μεγάλη μερίδα του έφηβου καταναλωτικού κοινού.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles