13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Έρευνα της J.D. Power: Οι χρήστες του Microsoft Surface εμφανίζονται πιο ικανοποιημένοι από εκείνους του iPad!

    Σύμφωνα με μια έρευνα η οποία διεξήχθη από την J.D. Power, τα Surface tablets της Microsoft εμφανίζονται να ικανοποιούν περισσότερο τους χρήστες σε σχέση με τα iPad. Σε μια κλίμακα μέχρι το 1.000, η Microsoft σημείωσε 855 πόντους, η Apple 849 και η Samsung 847. Σύμφωνα με την J.D. Power, αυτοί είναι οι λόγοι που η Microsoft εμφανίζεται νικήτρια φέτος:

    2017-ipad-home-screen

    1. Έχει την υψηλότερη συχνότητα χρήσης αξεσουάρ. Περίπου το 48% χρησιμοποιούν γραφίδα, σε σχέση με το μέσο όρο (27%) της υπόλοιπης βιομηχανίας. Επίσης, η J.D. Power αναφέρει ότι οι χρήστες είναι περισσότεροι ικανοποιημένοι με τα αξεσουάρ της Microsoft σε σχέση με άλλους κατασκευαστές.

    2. Τα Surface tablets έλαβαν την υψηλότερη βαθμολογία σε ένα πλήθος ειδών I/O connectivity και εσωτερικού χώρου.

    3. Η Microsoft σημείωσε την υψηλότερη βαθμολογία στην κατηγορία «ελκυστικό design». Επίσης, κερδίζει στην κατηγορία «ποιότητας υλικών κατασκευής» και «μέγεθος του tablet».

    image004-2

    Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός, ότι οι κάτοχοι συσκευών Surface τείνουν να είναι πιο νέοι, κάτι που αντίκειται στο κλασσκό στερεότυπο Mac vs. PC (Τα Mac είναι για τους νέους και τα PCs για τους μεγαλύτερους). Ακόμη θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Microsoft θεωρεί τη σειρά Surface σαν μια συσκευή παραγωγικότητας, με την Apple να μην τονίζει ιδιαίτερα ότι το iPad μπορεί να χρησιμοποιηθεί εξίσου ως μια τέτοια συσκευή, όσο ένα MacBook.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles