21 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    Ερευνα της LG αποκαλύπτει την αγχώδη συμπεριφορά του χρήστη όταν δεν έχει μπαταρία το κινητό

    Πριν από μερικές μέρες, ο Keith Chen, επικεφαλής της οικονομικής έρευνας του Uber, εξήγησε κάποια από τα ευρήματα του πάνω στην ανθρώπινη συμπεριφορά. Μια πολύ ενδιαφέρουσα άποψη του Keith Chen έχει να κάνει με την συμπεριφορά των χρηστών κινητών τηλεφώνων όταν το κινητό έχει χαμηλή μπαταρία. Το ενδιαφέρον έχει να κάνει με το γεγονός ότι την προηγούμενη εβδομάδα η LG ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της έρευνας σχετικά με τη μπαταρία. Η LG βέβαια, παρουσίασε πρόσφατα τη τελευταία της συσκευή, το LG G5, τον περασμένο Φεβρουάριο, που αποτελεί μια προσέγγιση της εταιρίας όπου οι χρήστες μπορούν να αλλάξουν την μπαταρία της συσκευής με μια άλλη γεμάτη. Όμως, για εμάς τους απλούς χρήστες που φορτίζουμε τη μπαταρία του κινητού μας, η έρευνα παρέχει κάποια ενδιαφέροντα στοιχεία για το άγχος που προκαλεί η χαμηλή μπαταρία στο κινητό.

    δφδγγ

    Σύμφωνα με την έρευνα, 9 στα 10 άτομα θα βρουν έναν τρόπο να μην ξεμένουν από μπαταρία. Το 41% των ερωτηθέντων είπαν ότι αυτό που φοβούνται περισσότερο αν ξεμείνουν από μπαταρία είναι οι χαμένες κλήσεις, ενώ το 86% των χρηστών φορτίζουν το κινητό τους από 1 έως 3 φορές την ημέρα. Επίσης, το 39% υποστηρίζει ότι θα ζητούσε από έναν ξένο να φορτίσει το κινητό του και το 35% θα ζητούσε από έναν ξένο να δανειστεί έναν φορτιστή για το κινητό του. Ακόμα το 23% των ερωτηθέντων είπε όχι τσακώθηκε με τον σύντροφο του γιατί είχε κλείσει το κινητό και δεν έλαβε τις κλήσεις ή τα μηνύματα του, ενώ το 33% αμέλησε να πάει ακόμα και στο γυμναστήριο για να φορτίσει τη συσκευή του. Βασικά, το 32% των χρηστών θα παρατούσε τα πάντα για να φορτίσει το κινητό.

    δφγ

    Δεν είναι όλα μαύρα όμως, καθώς ένας μεγάλος αριθμός ατόμων θα βρουν κάποιον έξυπνο τρόπο να μην ξεμείνουν από μπαταρία, από τα οποία το 88%  έχουν προνοήσει ήδη. Το 67% είπε ότι κλείνει κάποιες από τις εφαρμογές για να εξοικονομήσει μπαταρία, το 54% μειώνει τη φωτεινότητα, το 49% απέφυγε να συνδεθεί στα κοινωνικά δίκτυα, το 47% έκλεισε το GPS και το 43% επέλεξε να μη τραβήξει άλλες φωτογραφίες. Από την άλλη, το 43% προσπάθησαν να αποφύγουν το πρόβλημα έχοντας τρεις φορτιστές!

    δγφη

    Εσείς αλήθεια, πως αντιμετωπίζετε το συγκεκριμένο θέμα;

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles