16.8 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Εργαστείτε από παντού και απογειώστε την παραγωγικότητά σας με τα προϊόντα της Dell!

    Όταν εξαιτίας της πρόσφατης πανδημίας χρειάστηκε να μείνουμε σπίτι, η τεχνολογία ήταν αυτή που μας επέτρεψε να συνεχίσουμε να είμαστε παραγωγικοί, να μπορούμε να συνεργαζόμαστε και να επικοινωνούμε με τους συναδέλφους και τους πελάτες μας αποτελεσματικά και με ασφάλεια. Σήμερα, πολλές επιχειρήσεις υιοθετούν, ολοένα και περισσότερο, ένα υβριδικό μοντέλο εργασίας, με συνδυασμό εργασίας από το γραφείο και το σπίτι, που παρέχει μεγαλύτερη ευελιξία και συμβάλει σε μια καλύτερη ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

    H Dell Technologies, κορυφαίος παγκόσμιος πάροχος τεχνολογίας, έχοντας παράλληλα εφαρμόσει εδώ και χρόνια για τους δικούς της εργαζόμενους ένα μοντέλο ευέλικτης εργασίας, ήταν έτοιμη από την πρώτη στιγμή να βοηθήσει κάθε είδους επιχείρηση να μείνει παραγωγική σε αυτή τη νέα συνθήκη με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες που έκαναν δυνατή την Εργασία από Παντού (Work From Anywhere).

    Ένα πλήρες γραφείο εκτός γραφείου

    Η σειρά business PC Latitude της Dell στοχεύει στον επαγγελματία που χρειάζεται έναν αξιόπιστο υπολογιστή που συνδυάζει ταχύτατες επιδόσεις, καινοτόμες λειτουργίες βασισμένες σε τεχνολογίες αιχμής όπως η τεχνητή νοημοσύνη και η μηχανική μάθηση, πολλαπλούς τρόπους συνδεσιμότητας, κορυφαία επίπεδα ασφάλειας. Το πλήρες portfolio των μοντέλων Latitude, των πιο έξυπνων business PC, θα σας καλύψουν στον μέγιστο βαθμό.

    Η Ultra Premium σειρά 9000 των Latitude ξεχωρίζει για τον σχεδιασμό από αλουμίνιο που προσδίδει μια ιδιαίτερη αίσθηση πολυτέλειας και φινέτσας. Τα δύο ηχεία στα πλαϊνά μέρη του πληκτρολογίου μαζί με τα τέσσερα μικρόφωνα noise-cancelling και την webcam με το έξυπνο σύστημα SafeShutter αυτόματης ενεργοποίησης, διασφαλίζουν τις ιδανικές συνθήκες για τηλεδιασκέψεις και συνεργασία.

    Συνεχίζοντας με την premium σειρά 7000, ξεχωρίζει το μοντέλο 7320 με την αποσπώμενη οθόνη αφής 13’’ και την γραφίδα που το μετατρέπουν σε ένα πανίσχυρο business tablet ιδιαίτερα ελαφρύ και βολικό που παραμένει στιβαρό και ανθεκτικό. Η ιδιαίτερα φωτεινή του οθόνη του διαθέτει ειδική επίστρωση Gorilla Glass που προφυλάσσει από γδαρσίματα και την καθιστά ευανάγνωστη ακόμη και σε εξωτερικό περιβάλλον με έντονη ηλιοφάνεια.

    Τα μοντέλα της σειράς Latitude 5000 είναι πλήρως εξοπλισμένα και έτοιμα για κάθε είδους εργασία χάρη στους επεξεργαστές Intel Core τελευταίας γενιάς. Ξεχωρίζουν για το οικολογικό τους αποτύπωμα που φανερώνει και την σημασία που δίνει η Dell στο πολύ σημαντικό θέμα της βιωσιμότητας. Πρόκειται για τα πρώτα PCs όπου χρησιμοποιούνται βιοπλαστικά από δέντρα για την κατασκευή του καλύμματος της οθόνης, γεγονός που μειώνει σημαντικά το αποτύπωμα άνθρακα και τους απαιτούμενους πόρους σε ενέργεια και νερό για την κατασκευή του.

    Για όλες τις ημέρες που εργάζεστε εκτός γραφείου, μια σειρά περιφερειακών προϊόντων, έρχεται να υποστηρίξει το laptop σας και να ενισχύσει την παραγωγικότητά σας. Για όσους, λοιπόν, χρειάζεστε μια δεύτερη οθόνη, συμπληρωματική του laptop, η πρώτη φορητή οθόνη της Dell C1422H, 14’’ αποτελεί ιδανική επιλογή. Ελαφριά για κάθε μεταφορά, λιγότερο από 600 γραμμάρια,  σας βοηθά να έχετε εποπτική εικόνα όλων των δεδομένων και να γίνετε πιο παραγωγικοί. Ακολουθεί όλες τις περιβαλλοντικές πιστοποιήσεις ενέργειας, συνδέεται πανεύκολα με USB-C καλώδιο απ’ όποια πλευρά του laptop σας βολεύει και υποστηρίζει φόρτιση pass-through.

    Το Dell Mobile Adapter Speakerphone MH3021P είναι ένα ιδιαίτερα χρήσιμο περιφερειακό για να διαχειρίζεστε τα calls της ημέρας με τον απλούστερο δυνατό τρόπο χωρίς χρήση headset. Αν πάλι βρίσκεστε σε κάποιο δημόσιο χώρο και θέλετε να ακούτε μόνο εσείς τους συνομιλητές σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ασύρματο Dell Premier Wireless ANC Headset WL7022 ζεύγος ακουστικών με ενσωματωμένο μικρόφωνο και πιστοποιημένη συμβατότητα με Microsoft Teams και Zoom. Τόσο το headset όσο και το speakerphone είναι εξοπλισμένα με τεχνολογία noise-cancellation που απομονώνει τους ήχους του περιβάλλοντος για βέλτιστη ποιότητα επικοινωνίας.

    Τέλος, ένα πολύ χρήσιμο περιφερειακό για όσους εργάζονται μακριά από το γραφείο είναι το Dell Premier MultiDevice Wireless Keyboard and Mouse KM7321W. Το ζευγάρι ασύρματου πληκτρολογίου και ποντικιού με πέντε προγραμματιζόμενα πλήκτρα κάνουν ακόμη πιο εύκολη και γρήγορη την εργασία σας. Η κορυφαία σε διάρκεια μπαταρία των συσκευών μπορεί να φτάσει έως και τα 3 χρόνια, ενώ ιδιαίτερα εξυπηρετική είναι και η δυνατότητα ταυτόχρονης σύνδεσης και ελέγχου διαφορετικών συσκευών.

    Όταν έρθει η ώρα για την μεταφορά του φορητού και των περιφερειακών του, εμπιστευτείτε τις τσάντες Dell EcoLoop Carrying Cases. Σε ποικιλία σχεδίων και μεγεθών, ακολουθούν πιστά την φιλοσοφία της Dell για προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον. Για παράδειγμα, έχουν επίστρωση ανθεκτική στο νερό που έχει προέλθει από επεξεργασία παλιών υαλοκαθαριστήρων αυτοκινήτων, ενώ οι ίνες που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή του υφάσματος έχουν βαφεί πριν την ύφανση, με αποτέλεσμα οι τσάντες EcoLoop να έχουν πιο ανθεκτικό χρώμα που λερώνει πιο δύσκολα και καθαρίζει ευκολότερα.

    Η Dell υποστηρίζει εσάς και το περιβάλλον

    Οι πελάτες της Dell απολαμβάνουν κορυφαίες υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης που εγγυώνται την απρόσκοπτη επίλυση στον συντομότερο δυνατό χρόνο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι φορητοί υπολογιστές Latitude που καλύπτονται με την υπηρεσία Αποκατάστασης εντός της επόμενης εργάσιμης ημέρας στο χώρο σας (Next Business Day On-Site Support) μέχρι και 5 χρόνια από την αγορά τους.

    Επίσης, εδώ και πολλά χρόνια η Dell χρησιμοποιεί στα προϊόντα της και στις διαδικασίες παραγωγής τους υλικά που προάγουν την βιωσιμότητα του πλανήτη και είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Οι υπολογιστές και οι περιφερειακές συσκευές που κατασκευάζει η εταιρεία πιστοποιούνται ώστε να τηρούν τα πιο αυστηρά περιβαλλοντικά πρότυπα και αποτελούνται σε μεγάλο βαθμό από ανακυκλώσιμα/επαναχρησιμοποιούμενα υλικά κάνοντας πράξη την κυκλική οικονομία.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles