19.7 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
More

    Eric Schmidt: το πρώτο αυτοκίνητο χωρίς οδηγό, απέχει λίγα χρόνια μόνο

    Την απάντηση αυτή έδωσε ο Eric Schmidt στο ετήσιο συνέδριο των μετόχων της Alphabet, αφού πρώτα αναφέρθηκε στα εμπόδια που συναντούν τα αυτόνομα οχήματα, συμπεριλαμβανομένων και των νομικών, αλλά απάντησε στην ερώτηση μετόχου μεταφέροντας σε τι συμφωνούν οι εμπλεκόμενοι στο φιλόδοξο πρότζεκτ.

    home-where

    Η ακριβής απάντησή του στο ερώτημα «πότε θα δούμε το πρώτο αυτόνομο όχημα», ήταν «είναι δύσκολο να προβλέψει κανείς, αλλά απομένουν λίγα χρόνια μόνο» και πρόσθεσε ότι η απάντηση εξαρτάται από το πού βρίσκεται αυτός που ρωτάει και σημείωσε ότι θα ήταν πιο εύκολο σε περιοχές «με άνετο πάρκινγκ». Η τελευταία αυτή επισήμανση ακούστηκε περίεργα, αφού στο παρελθόν ο Κρις Έρμσον, επικεφαλής του πρότζεκτ για το αυτόνομο όχημα, έχει στο παρελθόν σημειώσει ότι τα αυτόνομα οχήματα θα μειώσουν την ανάγκη για πάρκινγκ -το αυτοκίνητό σας θα σας μεταφέρει στον προορισμό σας και θα παρκάρει όσο μακριά χρειαστεί, αφού για να σας πάρει θα μπορεί να μετακινηθεί εγκαίρως, μόνο του.

    Το αυτόνομο όχημα της Google πάντως δοκιμάζεται σε πόλεις με πολύ άνετο πάρκινγκ: στο Μάουντεν Βιου, το Ωστιν, το Κέρκλαντ της δυτικής Ουάσινγκτον και στο Φοίνιξ των ΗΠΑ.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles