19.8 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    ΕΡΗΕΤ: Τροποποίηση του διατάγματος για τη Φορητότητα Αριθμών με σκοπό την συμμόρφωση με τον περί επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα νόμο

    Τη διεξαγωγή Δημόσιας Διαβούλευσης για τροποποίηση του περί Φορητότητας Αριθμών (Ηλεκτρονικές Επικοινωνίες), Διατάγματος (Κ.Δ.Π. 64/2017), Διάταγμα του 2018, με σκοπό την συμμόρφωση με τον περί Επεξεργασίας των Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα Νόμο, ανακοινώσε πρόσφατα ο Επίτροπος Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων.

    Το σχετικό έγγραφο είναι διαθέσιμο, στο διαδικτυακό χώρο με τίτλο “Δημόσιες Διαβουλεύσεις”, στην Ιστοσελίδα του Γραφείου του Επιτρόπου Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων, στη διεύθυνση http://www.ocecpr.org.cy.

    Ο Επίτροπος Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων τηρουμένων των προνοιών της παραγράφου 9 του περί Δημοσίων Διαβουλεύσεων Διατάγματος, Κ.Δ.Π. 144/2005 αποφάσισε να καθορίσει χρονικό διάστημα 15 ημερών για την διεξαγωγή της δημόσιας διαβούλευσης. Οι θέσεις των ενδιαφερομένων μπορούν να υποβληθούν το αργότερο μέχρι την 28η Αυγούστου 2018 και ώρα 12.30 μ.μ. στο Γραφείο του Επιτρόπου Ρυθμίσεως Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και Ταχυδρομείων, Ηλιουπόλεως 12, Λευκωσία, ΤΤ 1101, και στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected].

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles