15.2 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Errand Pro: Τέθηκε σε λειτουργία η πρώτη Κυπριακή B2B ηλεκτρονική πλατφόρμα

    ordering made simple errand pro (2) (Small)

    Μια νέα πρωτοποριακή πλατφόρμα που φέρει την ονομασία Errand Pro και υποστηρίζει την ηλεκτρονική αποστολή και λήψη παραγγελιών μεταξύ επιχειρήσεων του τουριστικού και επισιτιστικού τομέα  και των προμηθευτών τους, δημιούργησε η κυπριακή εταιρεία QUPAGE (CYPRUS) LTD.

    Αξιοποιώντας τα πολλά πλεονεκτήματα του ηλεκτρονικού εμπορίου, η καινοτόμος αυτή εφαρμογή που είναι ήδη διαθέσιμη σε Google Play και AppStore, παρέχει τη δυνατότητα στις προμηθευτικές εταιρείες του κλάδου, να δέχονται παραγγελίες 24/7 από τους πελάτες τους, να διαθέτουν online τον κατάλογο των προϊόντων τους, να απευθύνονται σε μεγαλύτερο πελατολόγιο και να μειώνουν δραστικά το κόστος επικοινωνίας και πωλήσεων.

    Ανάλογα είναι και τα οφέλη για τους επαγγελματίες της εστίασης, όπως εστιάτορες, ιδιοκτήτες cafe, υπεύθυνοι αγορών ξενοδοχείων κ.α. καθώς μπορούν με την ευελιξία και την άνεση που τους προσφέρει το mobile shopping, να στέλνουν τις καθημερινές παραγγελίες τους στους προμηθευτές τους, σε οποιαδήποτε ώρα τους βολεύει καλυτέρα, αλλά και χωρίς λάθη και άσκοπη σπατάλη χρόνου.

    Τέλος, να σημειωθεί ότι επόμενο βήμα της εταιρείας QUPAGE είναι η εισαγωγή της πρωτοποριακής αυτής πλατφόρμας Errand Pro, και σε άλλες αγορές ευρωπαϊκών χωρών.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles