11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Έρχεται reboot για τα Resident Evil;

    Της μόδας φαίνεται πως είναι τα reboot. Ξέρεις μωρέ, οι αποφάσεις των εταιρειών να ξεχάσουν ως διά μαγείας οτιδήποτε μπορεί να έχει συμβεί σε ένα franchise και κάνοντας πως δεν τρέχει τίποτα, να ξαναρχίζουν την ιστορία απ’ την αρχή! Επόμενος υποψήφιος για να μπει στο κλαμπ, το Resident Evil!

    Μετά από 17 χρόνια συνεχούς παρουσίας στα δρώμενα του gaming και με μια ιστορία που εύκολα γεμίζει εγκυκλοπαίδεια, τα Resident Evil είναι πολύ πιθανό να επιστρέψουν στις ρίζες τους, αν τα όσα αποκάλυψε ο Μασατσίκα Καβάτα, παραγωγός του Resident Evil: Revelations στο Eurogamer, έχουν μια δόση αλήθειας.

    «Θα πρέπει να παρθούν πολλές αποφάσεις πριν γίνει κάτι τέτοιο αλλά είναι κάτι που… Ας πούμε ότι υπάρχει μια πιθανότητα», είπε ο Καβάτα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση που του έγινε. «Θεωρώ πως θα εστιάσουμε περισσότερο στο στοιχείο του τρόμου και τον φόβο στο μέλλον. Θα προσπαθήσουμε σίγουρα να κάνουμε κάτι ακόμα πιο τρομακτικό απ’ αυτό που έχουμε τώρα», συμπλήρωσε.

    Το επόμενο παιχνίδι της σειράς είναι το Resident Evil: Revelations που κυκλοφορεί σεPS3Xbox 360PC και Wii U στις 24 Μαΐου.

     

    Πηγή: gameslife

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles