16.3 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
More

    Έρχεται το ποντίκι Wireless M560 της Logitech

    logitech-wireless-m560-1

    Logitech παρουσίασε το νέο της ποντίκι, Wireless M560. Πρόκειται για μία… all-around συσκευή, κανονικού μεγέθους, με εργονομικό σχεδιασμό για αυξημένη άνεση και παραγωγικότητα καθώς και άνετη χρήση τόσο από δεξιόχειρες, όσο και από αριστερόχειρες. Το σχήμα του M560 βολεύει αφού επιτρέπει το κράτημά του είτε με τα δάχτυλα, είτε με όλη την παλάμη.

    Διαθέτει δε πλήκτρο πίσω από τη ροδέλα κύλισης (υπερταχείας κίνησης) το οποίο ενεργοποιεί το μενού των Windows 8,χαρίζοντας έτσι άμεση πρόσβαση σε λειτουργίες και εφαρμογές που χρησιμοποιούνται συχνότερα. Τα δύο πλήκτρα του στο μέρος «ανάπαυσης» του αντίχειρα, επιτρέπουν την εναλλαγή ανάμεσα στην τυπική επιφάνεια εργασίας των Windows και το desktop των Windows 8. Το ωραίο στην όλη υπόθεση είναι πως τα πλήκτρα αυτά μπορούν να προγραμματιστούν κατά βούληση, καλύπτοντας έτσι κάθε σας επιθυμία.

    Το Μ560 συνοδεύεται από τον μικροσκοπικό ασύρματο δέκτη Logitech Unifying που χάρη στο ελάχιστό του μέγεθος, συνδέεται… αόρατα σε μία θύρα USB. Η προτεινόμενη τιμή λιανικής του ποντικού είναι στα 39,99€ και στην ελληνική αγορά αναμένεται να το δούμε προς τα τέλη του μήνα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles