22.3 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Έρχεται το Sony Xperia ZU των 6.44 ιντσών στις 25 Ιουνίου; (update: photo)

    Η Sony παίζει πολύ δυνατά τελευταία στο παιχνίδι της κινητής και φαίνεται πως τα εντυπωσιακά βήματά της θα έχουν και συνέχεια.

    sony-event-june25

    Η εταιρεία ετοιμάζει νέο event για τις 25 του Ιούνη στο Βερολίνο, με τις φήμες να θέλουν να ανακοινώνεται σ’ αυτό το νέο “μεγάλο” smartphone της των 6,44 ιντσών, το λεγόμενο Xperia L4 Togari (το οποίο οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι θα κυκλοφορήσει ως Sony Xperia ZU ή Sony Xperia Z Ultra). Πρόκειται για μία πρόταση με ανάλυση οθόνης 1080p και τεχνολογία Triluminos, υποστήριξη stylus, επεξεργαστή “τούμπανο” Snapdragon 800 στα 2.3GHz, 2GB μνήμη RAM, 13MPixels κάμερα (με κάποιες φήμες να λένε ότι ίσως παραμείνει στα 8MPixels), καθώς και ενσωμάτωση Android 4.2 (Jelly Bean). Κάποιοι, μάλιστα, συμπληρώνουν ότι θα είναι και αδιάβροχο στα πρότυπα του Xperia Z.

    Ακόμη μία πρόταση όμως που θα μπορούσε να κάνει πρεμιέρα στο εν λόγω event είναι και το περιβόητο Sony Xperia Z με “stock Android” για το οποίο έχουν ανάψει οι φήμες τις τελευταίες μέρες.

    Όλα αυτά, βέβαια, είναι προς το παρόν μονάχα εικασίες, καθώς περισσότερα -και από πιο επίσημα “χείλη”- θα μάθουμε στα τέλη Ιουνίου σε γερμανικό έδαφος.

    UPDATE: Διέρρευσε και η πρώτη φωτογραφία του Sony Xperia ZU η οποία το δείχνει παρέα με ένα γατάκι. Ιδού!

    Sony Xperia ZU leaked

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles